Tietoa meistä

Äänikirjat.net on täysin kotimainen äänikirjapalveluiden vertailupalvelu, joka aloitti toimintansa vuonna 2023. Palvelu tarjoaa kuluttajille tietoa Suomen johtavista äänikirjapalveluista ja heidän tarjoamista palveluista, kuten tarjousjaksoista ja tuotteista. Tällä hetkellä palvelussa esitellään äänikirjapalvelut, Bookbeat, Nextory, Storytel ja Elisa Kirja.

Kehitämme palvelua jatkuvasti siten, että se olisi aina käyttäjille mahdollisimman helppokäyttöinen, selkeä, nopea ja tarjoaisi aina ajankohtaista tietoa äänikirjapalveluista ja heidän tarjoamista palveluista. Tarkoituksena on tarjota kuluttajille täysin ilmainen ja puolueeton alusta, jossa äänikirjapalveluiden vertaileminen olisi vaivatonta.

Äänikirjat.net on ilmainen vertailupalvelu, joka ei itse myy esillä olevia tuotteita tai palveluita. Vertailupalvelun tarkoituksena on tarjota kuluttajille vain tietoa äänikirjapalveluista, heidän tarjoamista palveluista, vertailla palveluita ja vinkata parhaista tarjouksista, jonka perusteella kuluttajat voivat valita itselle sopivan palvelun.

Palvelun käyttäjillä on mahdollisuus siirtyä tarjoamamme linkin kautta esimerkiksi äänikirjapalvelun omille verkkosivuille ostamaan tuote tai lukemaan lisätietoa palvelusta tai tuotteesta. Mahdollinen ostotapahtuma tapahtuu aina äänikirjapalvelun verkkosivuilla, jossa ostos maksetaan palvelun tarjoamilla maksutavoilla.

Äänikirjat.net palvelussa oleva tieto äänikirjapalveluista saadaan kunkin palveluntarjoajan omilta verkkosivuilta, kuten esimerkiksi palvelut, tuotteet ja hinta. Pyrimme pitämään palvelussa annetun tiedon aina ajankohtaisena, mutta vanhentunutta tai väärää tietoa saattaa tästä huolimatta palvelusta toisinaan löytyä.

Mitä me teemme?

Suomessa toimii useampi suuri ja pieni äänikirjapalvelu, joiden kilpailu asiakkaista tuntuu käyvän vuosi vuodelta kovemmaksi. Jokainen äänikirjapalvelu pyrkii saamaan vuosittain mahdollisimman paljon uusia käyttäjiä. Tunnetuimmat ja suurimmat äänikirjapalvelut ovat tällä hetkellä Bookbeat, Nextory, Storytel ja Elisa Kirja.

Äänikirjapalveluiden välisen kilpailun huomaa markkinoinnissa ja heidän tarjoamista tarjousjaksoista uusille asiakkaille. Jokainen äänikirjapalvelu tarjoaa ilmaista kokeilujaksoa uusille asiakkailleen, jonka aikana asiakas saa käyttää palvelua ennalta määrätyn ajan täysin ilmaiseksi, esimerkiksi 14, 30, 40 tai 45 päivän ajan.

Äänikirjapalvelut esittelevät ja mainostavat palvelujaan netissä, televisiossa ja radiossa, jonka ansiosta suosituimmat äänikirjapalvelut ovat ainakin nimeltä useille kuluttajille tuttuja. Kuluttajalle on hyvä asia, että äänikirjapalveluita esitellään monessa paikassa, mutta äänikirjapalveluita on useita erilaisia ja niissä voi olla suuria eroja.

Mikäli kuluttaja haluaa vertailla äänikirjapalveluita ja valita niistä omaan käyttötarkoitukseen sopivan, on se aikaa vievää puuhaa. Kuluttajan tulee selata jokaisen palveluntarjoajan omat verkkosivut läpi, jos haluaa vertailla palveluja. Tästä syystä Äänikirjat.net palvelu on avattu. Palvelussa kuluttajat voivat vertailla äänikirjapalveluita helposti samalla verkkosivulla.

Äänikirjapalveluiden vertaileminen maksuttomassa palvelussa säästää aikaa ja rahaa. Voit vertailla äänikirjapalveluita helposti yhdellä verkkosivulla, jonka tarkoitus on auttaa käyttäjiä paremman ostopäätöksen tekemisessä. Palvelu ei suosittele vain tiettyä äänikirjapalvelua, vaan esittelee kaikki Suomen suosituimmat äänikirjapalvelut.

Miten Äänikirjat.net palvelu voi olla maksuton?

Äänikirjat.net esittelee vertailupalvelussa käyttäjille Suomen johtavat äänikirjapalvelut, heidän tuotteet ja parhaat tarjoukset uusille asiakkaille. Palvelu ei itse myy esillä olevia tuotteita, mutta käyttäjä pääsee siirtymään palveluntarjoajan omille verkkosivuille tarjoamamme linkin kautta ostamaan tuotteita ja palveluita.

Mikäli palvelun käyttäjä siirtyy Äänikirjat.net palvelusta tarjoamamme linkin kautta äänikirjapalvelun verkkosivuille ostamaan palvelun, tuotteen tai hyödyntämään ilmaisen kokeilujakson, maksetaan palvelulle pieni korvaus. Näiden pienten korvausten ansiosta voimme rahoittaa palvelun ylläpitokulut ja tarjota kuluttajille ilmaisen palvelun.

Äänikirjat.net
Logo