Storytel tarjous

Storytel on yksi maailman johtavista äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalveluista, jonka tavoitteena on lisätä ymmärrystä ja empatiaa tarinoiden avulla.

Yli 700 000 tuotteen valikoimaan kuuluu äänikirjoja, e-kirjoja ja Storytel Original -sisältöjä, josta löytyy varmasti jokaiselle jotain mielenkiintoista.

Helppokäyttöinen Storytel sovellus tarjoaa mahdollisuuden kuunnella ja lukea tarinoita missä ja milloin tahansa, ilman minkäänlaisia rajoituksia.

Voit valintasi mukaan striimata kirjoja suoraan sovelluksesta tai ladata ne offline-tilaan, jolloin voit nauttia niistä myös ilman internetyhteyttä.

Storytelin tilaus on tunnetusti joustava eikä sido käyttäjää pitkiksi määräajoiksi, joten voit päättää tilauksesi milloin tahansa.

Uudet asiakkaat saavat kokeilla palvelua ilmaiseksi

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
0€/kk

Valitse sopiva tilauspaketti

Basic - 20 tuntia/kk
Basic - 20 tuntia/kk
9,99€/kk
Premium - 100 tuntia/kk
Premium - 100 tuntia/kk
14,99€/kk
Unlimited - Rajaton käyttö
Unlimited - Rajaton käyttö
22,99€/kk

Mikä Storytel on?

Storytel on Pohjoismaiden suurin ja suosituin äänikirjapalvelu, jonka valtavassa valikoimassa on tällä hetkellä jo huikeat 700 000 äänikirjaa ja e-kirjaa. Kyseessä on huomattavasti monia muita Suomessa tunnettuja äänikirjapalveluita suurempi suoratoistopalvelu, joka toimii Suomen lisäksi myös jopa 24 eri maassa.

Storytel palvelun valtavasta ja jatkuvasti kasvavasta valikoimasta löytyy varmasti aina mielenkiintoista ja uutta kuunneltavaa ja luettavaa. Valikoima sisältää sekä paikallisia että kansainvälisiä kirjoja useilla eri kielillä. Palvelun käyttäjänä saat pääsyn jatkuvasti kasvavaan valikoimaan kirjallisuutta niin äänikirjoina kuin e-kirjoina, podcasteja ja paljon muuta.

Mikäli äänikirjat ja e-kirjat ovat juuri sinun juttusi, suosittelemme tutustumaan tarkemmin Storytel äänikirjapalveluun. Suuresta ja jatkuvasti päivittyvästä valikoimasta löydät varmasti suosituimmat uutuudet, rakastetut klassikot ja ainutlaatuiset Original -sisällöt, joita et löydä mistään muualta.

Äänikirjapalvelun sovelluksen voit ladata esimerkiksi älypuhelimella tai tabletilla, jolloin sinulla on aina valtava kirjasto erilaisia teoksia mukanasi, missä ikinä liikutkin. Voit myös helposti ladata kirjoja offline-tilaan, joita voit kuunnella ja lukea myös sellaisissa paikoissa, joissa ei ole saatavilla internet-yhteyttä.

Mikäli haluat kokeilla palvelua, suosittelemme hyödyntämään Storytel tarjous. Jos aloitat tilauksen kokonaan uutena asiakkaana, saat nyt tilauksen alkuun 30 päivän mittaisen ilmaisen kokeilujakson. Kokeilujakson aikana voit tutustua palveluun, kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja sekä päättää, haluatko jatkaa tilausta kokeilujakson jälkeen.

Miten maksuton kokeilujakso toimii?

Storytel tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, jotka eivät ole kokeilleet palvelua koskaan aikaisemmin. Uudet asiakkaat saavat nyt aloittaa palvelun käytön 30 päivän pituisella ilmaisella kokeilujaksolla, jonka aikana palveluun ehtii hyvin tutustua kaikessa rauhassa ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä.

Palvelun käyttöönotto on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi ja vaivattomaksi asiakkaalle. Rekisteröidy äänikirjapalvelun verkkosivuilla ja seuraa sivuston antamia ohjeita, jonka jälkeen voit ladata Storytel sovelluksen laitteellesi. Kokeilujakson aikana saat käyttää palvelua täysin ilmaiseksi 30 päivän ajan ja tutustua palveluun.

Halutessasi voit milloin vain irtisanoa tilauksesi kesken kokeilujakson, jolloin sinulta ei veloiteta mitään. Jos et viimeistään kokeilujakson viimeisenä päivänä irtisano tilaustasi, jatkuu tilauksesi automaattisesti maksullisena versiona kokeilujakson päättyessä. Tämän jälkeen tilaus uusiutuu automaattisesti 30 päivän välein.

Mikäli päätät lopettaa tilauksesi kesken ilmaisen kokeilujakson, et voi enää peruuttamisen jälkeen käyttää kokeilujaksoa loppuun saakka. Tästä syystä sinun tulee olla täysin varma tilausta irtisanoessa, ettet halua käyttää palvelua enää. Vaihtoehtoisesti voit perua tilauksesi vasta vuorokautta ennen kokeilujaksosi päättymistä.

Storytel palvelun tarjoama maksuton kokeilujakso uusille asiakkaille tulee aina irtisanoa erikseen, mikäli ei halua aloittaa maksullista tilausta kokeilujakson päättyessä. Sama käytäntö on lähes kaikilla äänikirjapalveluilla käytössään, joten tästä syystä ilmaista kokeilujaksoa ei kannata jättää hyödyntämättä.

Kuinka paljon Storytel palvelu maksaa?

Storytel tarjous on voimassa kaikille palvelun uusille asiakkaille ja tästä johtuen palvelun aloittaminen on 30 päivän kokeilujakson ajan täysin ilmaista. Kokeilujakson ajan asiakas saa kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja sekä tutustua kaikessa rauhassa palveluun, joka on erinomainen asia sopivaa äänikirjapalvelua etsiessä.

Maksuttoman kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu aina automaattisesti Storytel premium pakettina hintaan 14.99€/kk. Mikäli irtisanot tilauksesi kesken ilmaisen kokeilujakson, et voi enää sen jälkeen kuunnella äänikirjoja, lukea e-kirjoja tai käyttää palvelua ja sinulta ei tässä tilanteessa myöskään veloiteta mitään.

Äänikirjapalvelulla on useampi tilausvaihtoehto, joista löytyy varmasti jokaiselle käyttäjälle sopiva paketti. Basic paketilla saat kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja 20 tuntia kuukaudessa hintaan 9,99 €/kk. Basic paketti on Storytel palvelun edullisin ja pienin paketti, joka soveltuu sinulle, joka kuuntelet ja luet vähemmän.

Premium paketilla saat kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja 100 tuntia kuukaudessa hintaan 14,99 €/kk. Tämä paketti soveltuu suurimmalle osalle palvelun käyttäjistä. Unlimited paketti on tilausmuodoista suurin, sen tilaajana saat kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja rajattomasti kuukaudessa hintaan 22,99 €/kk.

Jos et ole täysin varma siitä, mikä Storytel tilausvaihtoehto olisi paras juuri sinun käyttöösi, voit valita huoletta minkä paketeista tahansa. Mikäli huomaat jossain vaiheessa, että paketti on liian suuri tai pieni käyttöösi, voit milloin vain päivittää pakettisi suurempaan tai vaihtoehtoisesti pienempään.

Miten Storytel tilaus irtisanotaan?

Storytel tilauksen irtisanominen on tehty vaivattomaksi asiakkaalle. Voit peruuttaa tilauksesi helposti silloin kuin haluat muutamassa minuutissa. Voit irtisanoa tilauksesi esimerkiksi kirjautumalla palvelun verkkosivuille omilla tunnuksillasi ja valitsemalla ensin omat sivut, jonka jälkeen oma tili ja lopuksi lopeta tilaus.

Tilauksen irtisanomisen jälkeen saat vielä sähköpostiisi vahvistusviestin tilauksesi irtisanomisesta, joka on voimassa heti. Mikäli haluat jostain syystä perua tilauksen irtisanomisen heti tai aktivoida sen myöhemmin uudelleen käyttöön, voit tehdä sen koska tahansa ja aloittaa näin tilauksesi jälleen uudelleen.

Huomaathan ennen tilauksesi irtisanomista, että mikäli sinulla on Storytel maksuton kokeilujakso vielä kesken ja päätät lopettaa tilauksen, päättyy tilaus välittömästi. Tilauksen irtisanomisen jälkeen maksuton kokeilujakso päättyy heti, etkä voi enää jatkaa äänikirjojen kuuntelemista tai e-kirjojen lukemista.

Mikäli olet maksanut kuluvasta kuukaudesta ja irtisanot tilauksesi, saat tietenkin jatkaa Storytel palvelun käyttöä samaan tapaan kuin ennenkin aina maksetun jakson loppuun saakka. Jos haluat myöhemmin aktivoida tilauksesi ja jatkaa palvelun käyttöä, onnistuu se muutamassa minuutissa kirjautumalla palvelun verkkosivuille.

Unlimited tilaus opiskelijoille

Äänikirjapalvelu on julkaissut uuden Storytel tarjouksen, joka on suunnattu ainoastaan opiskelijoille. Opiskelijat saavat nyt Unlimited tilauksen tavallista edullisempaan tarjoushintaan. Opiskelija alennus on mahdollista hyödyntää niin palvelun uuden asiakkaan kuin takaisin palaavan asiakkaan.

Jos olet aloittamassa Storytel tilausta ensimmäistä kertaa, aloita silloin käyttäjätilin rekisteröinti opiskelijasivun kautta. Ennen kuin saat opiskelija alennuksen käyttöösi, tulee sinun vahvistaa opiskelijastatuksesi vahvistuspalvelu SheerID:n kautta. Uutena asiakkaana vahvistuksen voit tehdä kokeilujakson aikana.

Mikäli olet jo käyttänyt äänikirjapalvelua aikaisemmin, vahvista ensin opiskelijastatuksesi kirjautumalla palvelun verkkosivuille omilla tunnuksillasi ja valitsemalla ”tili” ja tämän jälkeen pääset aloittamaan Unlimited- tilauksen alennetulla tarjoushinnalla.

Onko sinulla jo Storytel Unlimited- tilaus aktiivisena? Käy siinä tapauksessa vahvistamassa opiskelijastatuksesi kirjautumalla palvelun verkkosivuille omilla tunnuksillasi ja valitsemalla kohdasta ”tili”. Heti kun statuksesi on vahvistettu onnistuneesti, näkyy opiskelija alennus jo seuraavassa tilauksesi veloituksessa.

Huomaathan, että vahvistus on uusittava joka vuosi, jotta olet oikeutettu opiskelija alennukseen. Voit hyödyntää opiskelija alennuksen Storytel tilauksessa enintään neljän vuotta. Jos aloitat tilauksen ilman opiskelijastatuksen vahvistusta tai et uutena asiakkaana tee vahvistusta ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä, veloitetaan sinulta täysi hinta tilauksesta.

Anna lahjaksi tuhansia tarinoita

Anna lahjaksi tuhansia tarinoita Storytel-lahjakortin muodossa – se on kestävä ja ekologinen lahja, joka sopii erinomaisesti kirjojen ystäville. Lahjakortin tilaaminen ja toimittaminen lahjansaajalle on helppoa ja vaivatonta.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan yli 10 lahjakorttia yritykselle, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen lahjakortit(at)storytel.com.

Kirjaudu sisään Storytel-tilillesi tai ilmoita sähköpostiosoitteesi. Jos sinulla on jo Storytel-tili, muista kirjautua sisään ennen lahjakortin valitsemista.

Valitse haluamasi lahjakortti. Lahjakortit oikeuttavat saajan Storytel Unlimited -tilaukseen, joka sisältää rajattoman pääsyn palvelun koko kirjavalikoimaan lahjakortissa määritellyn ajan. Yhden kuukauden laskutusjakso on 30 päivää. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta tilaushetkestä alkaen.

Tarjolla olevat lahjakortit:

  • 1 kuukausi Unlimited: 22,99€
  • 3 kuukautta Unlimited: 67,99€
  • 6 kuukautta Unlimited: 135,99€
  • 12 kuukautta Unlimited: 269,99€

Valitse maksutapa ja suorita tilaus. Tilauksen vahvistamisen ja maksamisen jälkeen voit joko tulostaa lahjakortin tai lähettää sen sähköpostitse lahjansaajalle. Näin annat lahjaksi tuhansia tarinoita ja antoisia lukuhetkiä Storytelin kautta.

Storytel kokemuksia

Testaustiimimme mukaan ei voi muuta kuin todeta, että Storytel on äänikirjasovelluksena kaikin puolin erinomainen. Se tarjoaa erittäin laajan, monipuolisen ja jatkuvasti päivittyvän valikoiman ääni- ja e-kirjoja useilla eri kielivaihtoehdoilla. Palvelua on miellyttävä käyttää älypuhelimella ja tabletilla.

Sovellus on helppokäyttöinen ja sisältää paljon sellaisia ominaisuuksia, joiden avulla valtavan kirjamäärän selailu ja kuuntelu on vaivatonta. Äänikirjapalvelu on tänä päivänä äärimmäisen suosittu ja yhä useammalle käyttäjälle on kertynyt lähes ainoastaan vain hyviä Storytel kokemuksia.

Erinomaiset luku- ja kuunteluominaisuudet, selkeä käyttöliittymä, tyylikäs ja miellyttävä sekä helposti käytettävä palvelu loistavine ominaisuuksineen tekevät suoratoistopalvelun käyttämisestä todella vaivatonta. Loistavista kokemuksista ja ominaisuuksista huolimatta palvelun hinta on kilpailukykyinen sekä yhdelle käyttäjälle että perheelle.

Äänikirjapalvelun kirjaston valikoima on pohjoismaisen suurin, joten uskallamme väittää varmasti jokaisen löytävän tarpeeksi kuunneltavaa ja luettavaa Storytelin digikirjastosta. Suoratoistopalvelun niin sanottu turha kehuminen ja hehkuttaminen on täysin turhaa, sillä jokainen uusi asiakas pääsee ihan itse kokeilemaan palvelua ilmaiseksi.

Mikäli jostain syystä asiakas ei pidä palvelusta, valikoima ei miellytä tai ei koekaan äänikirjoja omaksi jutukseen, on tilauksen irtisanominen kesken maksuttoman kokeilujakson täysin mahdollista ja vaivatonta. Tilauksen irtisanominen on mahdollista tehdä itse muutamassa minuutissa kirjautumalla palvelun verkkosivuille omilla tunnuksilla.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Storytel?

Storytel on yksi maailman johtavista äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalveluista, joka tarjoaa laajan valikoiman kirjallisuutta eri genreistä ja kielillä. Palvelu toimii kuukausimaksulla, ja voit kuunnella ja lukea rajattomasti kirjoja sovelluksen kautta.

Miten Storytel toimii?

Storytel toimii älypuhelimella tai tabletilla ladattavan sovelluksen kautta. Voit ladata kirjoja myös offline-tilaan kuunneltavaksi ilman internetyhteyttä. Palvelu toimii kuukausimaksulla, ja voit valita itsellesi sopivan paketin tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Kuinka paljon Storytel maksaa?

Storytelin hinnat vaihtelevat valitsemasi tilauspaketin mukaan. Peruspaketti, joka sisältää rajattoman kuuntelun ja lukemisen yhdelle käyttäjälle, maksaa yleensä noin 16,99 €/kk. Storytel tarjoaa myös perhepaketin useammalle käyttäjälle sekä alennuksia uusille käyttäjille.

Onko Storytelilla tarjouksia uusille käyttäjille?

Kyllä, Storytel tarjoaa usein ilmaisen kokeilujakson uusille käyttäjille, jolloin voit kokeilla palvelua veloituksetta tietyn ajanjakson ajan. Kokeilujakson jälkeen tilaus muuttuu automaattisesti maksulliseksi, ellei sitä peruuteta erikseen.

Onko Storytel saatavilla suomeksi?

Kyllä, Storytelin valikoimasta löytyy runsaasti suomenkielistä kirjallisuutta, kuten dekkareita, romaaneja, tietokirjoja ja lastenkirjoja. Lisäksi palvelussa on teoksia muilla kielillä.

Äänikirjat.net
Logo