Podit tarjous

Podit on uusi täysin suomalainen Business-äänen alusta, jonka kattavasta valikoimasta löydät parhaat business-podcastit ja -äänikirjat.

Poditista löydät äänikirjat Suomen johtavilta kustantamoilta, Podit® Originals -podcastit yksinoikeudella, sekä julkisesti saatavilla olevat podcastit.

Podit on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen palvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden kehittää itseään ja oppia uutta.

Palvelu tuo parhaat asiasisällöt Suomesta ja maailmalta yhdelle kätevälle ja helppokäyttöiselle alustalle.

Uudet asiakkaat saavat kokeilla palvelua ilmaiseksi

Kokeile 14 päivää ilmaiseksi
Kokeile 14 päivää ilmaiseksi
0€

Valitse sopiva tilauspaketti

Kuukausitilaus
Kuukausitilaus
14,99€/kk
Vuositilaus
Vuositilaus
99,99€/v

Mikä on Podit ja miten se toimii?

Podit.fi on uusi business-äänialusta, joka tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman parhaita business-podcasteja ja -äänikirjoja. Palvelun avulla voit kehittää itseäsi ja pysyä ajan tasalla ajankohtaisista asioista yhdellä kätevällä alustalla.

Podit toimii verkkosivustona, johon on koottu kattava valikoima ammattiäänikirjoja ja business-podcasteja eri aihealueilta. Voit selata valikoimaa eri aiheiden ja tuottajien mukaan, kuunnella niitä suoraan selaimessa tai tilata ne eri podcast-sovelluksilla. Palvelun kautta voit myös ladata äänikirjoja omaan laitteeseesi, jolloin voit kuunnella niitä ilman internet-yhteyttä.

Podit on suunnattu niin business-ammattilaisille kuin kaikille, jotka haluavat kehittää itseään ja pysyä ajan tasalla ajankohtaisista asioista. Palvelu tarjoaa käyttäjilleen parhaat asiasisällöt Suomesta ja maailmalta yhdellä kätevällä alustalla. Äänikirjapalvelussa on myös Suomen johtavien kustantamoiden äänikirjat sekä käsin poimittu valikoima parhaita asiasisältöisiä podcasteja.

Palvelun valikoimasta löydät eturivin business-ihmisten toimittamat Podit Originals -podcastit. Näitä juontavat tunnetut liike-elämän kasvot, kuten Marko Parkkinen ja Pia Santavirta. Lisäksi palvelussa on tuhansia uusia tai tuttuja podcasteja juuri sinua kiinnostavista aiheista.

Podit äänikirjapalvelu tarjoaa siis käyttäjilleen laajan valikoiman ajankohtaisia ja korkeatasoisia ammattiäänikirjoja ja business-podcasteja, jotka auttavat kehittämään osaamista ja pysymään ajan tasalla ajankohtaisista asioista.

Podit tarjoaa podcastit ja äänikirjat asiantuntijan tarpeisiin

Podit palvelun avulla tiimisi tai henkilöstösi voi pysyä ajan tasalla ja kehittyä jatkuvasti. Palvelu sisältää vain parhaat ja ajankohtaisimmat business-podcastit ja -äänikirjat, jotka auttavat ihmisiä kehittymään paremmiksi asiantuntijoiksi ja laajentamaan tietämystään liiketoiminnan, tieteen ja yhteiskunnan ajankohtaisista aiheista.

Palvelun käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta. Voit tilata palvelun kuukausisopimuksella, ja saat käyttöösi laajan valikoiman laadukasta sisältöä, joka auttaa kehittämään tiimisi tai henkilöstösi tietämystä ja taitoja. Voit myös tarjota palvelua johtoryhmällesi, jolloin he voivat hyödyntää palvelun tarjoamia etuja päivittäisessä työssään.

Palvelun avulla tiimisi tai henkilöstösi voi oppia uusia taitoja ja kehittää osaamistaan ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelun sisältö päivittyy jatkuvasti, joten voit olla varma siitä, että tiimisi tai henkilöstösi pysyy ajan tasalla uusimmista liiketoiminnan ja yhteiskunnan trendeistä.

Podit on helppo ja kustannustehokas tapa tarjota tiimillesi tai henkilöstöllesi laadukasta ja kehittävää kuunneltavaa. Tilaa palvelu nyt ja anna tiimillesi tai henkilöstöllesi mahdollisuus kehittyä jatkuvasti ja pysyä ajan tasalla.

Kaikki yhden selkeän applikaation alla

Podit on ainutlaatuinen palvelu Suomessa, joka tarjoaa laajan valikoiman bisnes- ja asiasisältöisiä podcasteja ja äänikirjoja yhdestä paikasta. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka haluavat kehittää ammattitaitoaan, pysyä ajan tasalla ajankohtaisista asioista tai saada uusia ideoita ja näkökulmia.

Palvelun valikoima sisältää suomalaisia ja ulkomaisia podcasteja ja äänikirjoja, jotka kattavat laajan kirjon aiheita. Palvelusta löytyy esimerkiksi sisältöä johtajuudesta, taloudesta, markkinoinnista, myynnistä, teknologiasta ja tulevaisuuden trendeistä. Podit Originalsit tarjoavat lisäksi eksklusiivisia sisältöjä Suomen eturivin bisnesihmisiltä.

Podit tarjoaa myös mahdollisuuden opiskella useammalla kielellä, mikä on hyödyllistä niille, jotka haluavat kehittää kielitaitoaan tai oppia uutta ammatillisesti tai henkilökohtaisesti. Palvelu on helppo hankkia kuukausisopimuksella, joten se sopii hyvin sekä yksittäisille käyttäjille että yrityksille, jotka haluavat tarjota henkilökunnalleen kehittymismahdollisuuksia ja parempaa kuunneltavaa.

Näin tilaat tiimillesi Poditin

Poditin tilaaminen tiimillesi on helppoa ja kätevää. Voit joko tilata suoraan tiimiläisillesi Podit -tilit tai antaa heille lahjakortin palveluun.

Suora tilaus

  • Suora tilaus onnistuu tilaamalla haluamasi määrä Podit -tilejä ja lisäämällä tilauksen käyttäjien sähköpostiosoitteet suoraan tilaukseen. Tiimiläisesi saavat tämän jälkeen sähköpostiviestillä kirjautumisohjeet Poditin käyttöön. Voit myös toimittaa meille erillisen tiedoston sähköpostiosoitteilla.

Lahjakortti

  • Lahjakortti on hyvä vaihtoehto, jos haluat antaa tiimiläisillesi joustavuutta Poditin käytön aloittamiseen. Lahjakortin tilaus onnistuu helposti verkkokaupasta ja saat lahjakorttikoodit sähköpostitse. Lahjakorttikoodin avulla tiimiläisesi voivat aloittaa Poditin käytön veloituksetta ja kirjautua palveluun antamalla credit- tai debit-kortin tiedot.
  • Voit valita lahjakortin keston 1 – 12 kuukaudeksi. Näin tiimiläisesi voivat käyttää Podit -palvelua juuri haluamansa ajan verran.

Hyödynnä Poditin ilmainen kokeilujakso

Podit on suomalainen alusta, joka tarjoaa pääsyn parhaisiin business-podcasteihin ja -äänikirjoihin. Palvelun avulla voit helposti pysyä ajan tasalla ja kehittää itseäsi eri liiketoiminta-alueiden asiantuntijoiden ja alan johtajien neuvojen ja vinkkien avulla.

Palvelussa on valikoima Suomen johtavien kustantamoiden tietoäänikirjoja sekä käsin poimittu valikoima parhaita asiasisältöisiä podcasteja. Palvelussa voit tutustua ajankohtaisiin kirjoihin ja podcasteihin eri aiheista, kuten itsesi johtamisesta, yritysvastuusta, markkinoinnista ja myynnistä, tietoturvasta ja tulevaisuuden trendeistä.

Palvelusta löytyy myös Podit Originals -podcasteja, joita juontavat tunnetut liike-elämän kasvot, kuten Marko Parkkinen ja Pia Santavirta. Näiden podcastien avulla voit saada ainutlaatuisia näkemyksiä eri alojen johtajilta ja asiantuntijoilta.

Jos haluat tutustua Podit -palveluun ennen kuin sitoudut maksulliseen tilaukseen, voit hyödyntää palvelun ilmainen kokeilujakso. Kokeilujakso antaa sinulle mahdollisuuden tutustua palvelun tarjoamaan sisältöön ilmaiseksi kulloinkin voimassa olevan tarjouksen mukaisen ajanjakson ajan. Ilmaisjakson päättyessä tilauksesi jatkuu automaattisesti, ja tilauksen hinta veloitetaan syöttämältäsi maksukortilta.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa ilmaisen kokeilujakson tai maksullisen tilauksen aikana. Jos haluat peruuttaa tilauksen, voit tehdä sen helposti Podit palvelun sivustolla.

Podit on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaosaamistaan ja pysyä ajan tasalla uusimmista trendeistä ja ajankohtaisista aiheista. Ilmaisen kokeilujakson avulla voit tutustua palvelun tarjoamaan sisältöön ilmaiseksi, joten suosittelemme rohkeasti kokeilemaan palvelua ja tutustumaan sen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Onko palvelu suomalainen?

Podit on täysin suomalainen podcast- ja äänikirjapalvelu, joka tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita sisältöjä niin suomalaisilta kuin ulkomaisilta tekijöiltä. Palvelu on kehitetty vastaamaan kasvavaan tarpeeseen laadukkaista ja ajankohtaisista asiasisällöistä, joita voi kuunnella helposti ja joustavasti mistä ja milloin tahansa.

Palvelun takana on Podit Oy niminen suomalainen startup-yritys, jonka toimitilat sijaitsevat Helsingin Mannerheimintiellä Valo Work & Hotel -tilassa. Yrityksen sijoittajina on joukko merkittäviä liike-elämän vaikuttajia, mikä korostaa palvelun sitoutumista kotimaiseen liike-elämään.

Palvelun käyttäjät voivat tutustua kattavaan valikoimaan erilaisia podcasteja ja äänikirjoja eri aihepiireistä, kuten johtamisesta, markkinoinnista, myynnistä, tietoturvasta ja yritysvastuusta. Podit Originals -podcastit tarjoavat mielenkiintoisia keskusteluja ja haastatteluja eturivin business-ihmisten kanssa.

Podit tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden testata palvelua ilmaiseksi kokeilujakson ajan, jonka jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruuteta ennen ilmaisjakson päättymistä. Tilauksen peruuttaminen onnistuu helposti käyttäjän tiliasetuksista, ja laskutuskausi jatkuu maksujakson loppuun asti.

Palvelun helppokäyttöinen ja selkeä käyttöliittymä tarjoaa käyttäjilleen vaivattoman tavan löytää kiinnostavia podcasteja ja äänikirjoja eri aihepiireistä. Podit palvelun laaja valikoima ja suomalainen alkuperä tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaikille, jotka haluavat kehittää itseään ja pysyä ajan tasalla ajankohtaisista asiasisällöistä.

Miten Poditin tilaus maksetaan?

Podit on äänialusta, joka tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman laadukkaita business-podcasteja ja -äänikirjoja. Palvelun käyttäminen edellyttää tilauksen tekemistä ja maksamista debit- tai credit-kortilla. Tilaus voidaan tehdä kuukausi- tai vuosimaksullisena, jolloin vuosimaksu on aina hieman edullisempi.

Käyttäjä voi valita haluamansa tilausmuodon ja aloittaa tilauksen jälkeen ilmaisen kokeilujakson, jonka kesto vaihtelee tilaushetkestä riippuen. Ilmaisjakso antaa käyttäjälle mahdollisuuden tutustua palveluun ja sen tarjontaan ennen varsinaisen tilauksen aloittamista.

Tilaus jatkuu automaattisesti ilmaisjakson päättymisen jälkeen, ja maksu veloitetaan syöttämältäsi maksukortilta joko kuukausi- tai vuosittain. Mikäli haluat peruuttaa tilauksen, voit tehdä sen milloin tahansa laskutuskauden loppuun asti. Tilauksen peruuttaminen onnistuu helposti kirjautumalla palveluun osoitteessa https://app.podit.fi ja valitsemalla oikeasta ylälaidasta Kirjaudu.

Podit on noussut nopeasti suosituksi äänialustaksi liike-elämän ammattilaisten keskuudessa, ja sen kautta on mahdollista löytää korkeatasoisia ja ajankohtaisia sisältöjä eri liiketoiminnan osa-alueilta. Palvelun avulla voi kehittää omaa osaamistaan ja pysyä ajan tasalla liiketoiminnan uusimmista trendeistä ja ilmiöistä.

Onko mahdollista tilata Podit palvelu yritykselle?

Podit palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden yrityksille tilata palvelu useammalle henkilölle. Yritykset voivat tilata palvelun henkilökunnalleen, ja palvelu tarjoaa myös alennuksia yrityksille, jotka tilaavat useamman liittymän.

Yrityksen henkilökunnalle suunnattu Podit palvelu sisältää laajan valikoiman asiasisältöisiä podcasteja ja tietoäänikirjoja, jotka voivat auttaa henkilökuntaa kehittämään taitojaan ja oppimaan uutta työtehtäviensä hoitamiseksi.

Palvelun tilaus voi kuulua yrityksen normaaliin liiketoiminnan kuluihin, jos palvelun sisältö on tarpeellista henkilökunnan työtehtävien hoitamiseksi. Tämä kannattaa varmistaa oman yrityksen kirjanpidosta vastaavalta henkilöltä tai kirjanpitäjältä.

Poditin yritystilaus on helppo ja kätevä tapa tarjota henkilökunnalle mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan ja pysyä ajan tasalla ajankohtaisista asioista. Alennuksia tarjoamalla yritykset voivat säästää rahaa ja samalla investoida henkilökuntansa osaamisen kehittämiseen.

Voinko kokeilla palvelua ennen maksutietojen syöttämistä?

Podit on maksullinen palvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman ammattiäänikirjoja ja business-podcasteja. Käyttäjien on syötettävä maksutietonsa palveluun kirjautumisen yhteydessä, sillä ilman maksutietoja palvelua ei ole mahdollista käyttää.

Palvelu tarjoaa uusille käyttäjille ilmaisen kokeilujakson ja mahdollisuuden tilata palvelu joko kuukausi- tai vuosimaksullisena. Vuosimaksu on yleensä edullisempi vaihtoehto kuin kuukausimaksu, joten kannattaa harkita tarkkaan, minkä tilausvaihtoehdon valitsee. Ennen kokeilujakson aloittamista täytyy antaa maksutiedot ja valita kuukausi- tai vuositilaus.

Jos haluat tutustua palveluun ennen tilauksen tekemistä, on mahdollista tutustua palvelun verkkosivuihin ja sisältöihin ennen maksutietojen syöttämistä. Verkkosivuilta löytyy tietoa palvelun tarjoamista podcasteista ja äänikirjoista, sekä niiden aihepiireistä ja tekijöistä. Näin käyttäjä voi varmistua siitä, että palvelu sisältää kiinnostavia sisältöjä ja vastaa hänen tarpeitaan.

Podit palvelun tilaus on helppo peruuttaa laskutuskauden loppuun mennessä, joten tilauksen tekeminen ei velvoita käyttäjää pysymään palvelun asiakkaana pidempään kuin haluaa. Palvelu tarjoaa myös alennuksia yrityksille, jotka tilaavat useamman liittymän, joten kannattaa harkita tarkkaan, millä tavalla Podit palvelua hyödyntää omassa liiketoiminnassa.

Mitä jos en halua jatkaa Podit palvelun käyttöä ilmaisen kokeilujakson jälkeen?

Jos et halua jatkaa palvelun käyttöä ilmaisen kokeilujakson jälkeen, voit peruuttaa tilauksesi ennen maksullisen tilausjakson alkua. Voit tehdä tämän kirjautumalla sisään palveluun, valitsemalla oikeassa yläkulmassa olevan käyttäjätilisi ja valitsemalla ”Tilaushistoria”. Täältä löydät ”Peruuta tilaus” -painikkeen, jota napsauttamalla voit peruuttaa tilauksesi.

Huomaa, että jos et peruuta tilaustasi ennen maksullisen tilausjakson alkua, tilauksesi jatkuu automaattisesti ja kortiltasi veloitetaan maksu. Voit kuitenkin peruuttaa tilauksesi milloin tahansa laskutuskauden loppuun asti. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka olet jo maksanut tilausjakson, sinulla on silti käyttöoikeus palveluun laskutuskauden loppuun asti.

Mikäli sinulla on ongelmia tilauksen peruuttamisessa tai haluat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä palvelun asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse. He ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa.

On tärkeää huomata, että Podit palvelun tilaus on sitova, ja maksamalla tilauksen hyväksyt palvelun käyttöehdot. Siksi on suositeltavaa tutustua huolellisesti palvelun käyttöehtoihin ennen tilauksen tekemistä.

Voinko pitää tauon Podit tilauksessani?

Kyllä, voit laittaa tilauksesi tauolle kirjautumalla osoitteessa https://app.podit.fi/account. Tämä voi olla hyödyllistä esimerkiksi silloin, kun tiedät, että et tarvitse palvelua hetkeen, mutta haluat jatkaa tilausta myöhemmin. Tilauksen tauottaminen on helppoa ja nopeaa, ja voit tehdä sen omassa tililläsi.

Huomaa kuitenkin, että Podit palvelu veloittaa tilauksesta automaattisesti seuraavan laskutusjakson, ellei tilausta ole erikseen tauotettu. Tilausjakson tauottaminen on siis tärkeää, jos et halua maksaa turhista maksuista tilauksen ollessa käyttämättömänä.

Podit palvelun tilauksen tauottaminen on myös hyvä tapa säilyttää tilauksen sisältö ja edut tilauksen ollessa tauolla. Voit palata käyttämään Podit palvelua tauon jälkeen, kun se taas sopii sinulle paremmin.

Muista kuitenkin aktivoida tilaus uudelleen ennen kuin haluat aloittaa palvelun käytön uudelleen. Tilauksen aktivointi tapahtuu helposti samassa osoitteessa, kun olet kirjautunut tilillesi.

Mitkä ovat peruuttamisoikeuteni?

Podit palvelun käyttöehdoissa määritellään tarkemmin peruuttamisoikeutesi ja tilauksen peruuttamisen ehdot. Koska palvelun käyttömahdollisuus alkaa heti maksutietojen syöttämisen jälkeen, et voi käyttää 14 päivän peruutusoikeutta, joka koskee esimerkiksi tavaroiden etämyyntiä.

Sen sijaan, mikäli olet kokeillut ilmaista kokeilujaksoa ja haluat peruuttaa tilauksesi sen jälkeen, voit tehdä sen ilman kuluja. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa laskutuskauden loppuun asti kirjautumalla tilillesi osoitteessa https://app.podit.fi/account.

On tärkeää huomata, että tilauksen peruuttaminen ei ole sama kuin palvelun käytön tauottaminen. Voit halutessasi laittaa tilauksen tauolle osoitteessa https://app.podit.fi/account ja aktivoida sen uudelleen myöhemmin. Tällöin tilauksen laskutus keskeytyy tauon ajaksi, mutta tilaus jatkuu sen jälkeen normaalisti.

Kannattaa aina lukea tarkasti käyttöehdot ja palvelun peruuttamiseen liittyvät ohjeet ennen tilauksen tekemistä. Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksen peruuttamisesta tai tauottamisesta, voit ottaa yhteyttä Podit-palvelun asiakaspalveluun.

Voinko tilata Podit palvelun lahjaksi?

Kyllä, voit tilata Podit palvelun lahjaksi valitsemalla lahjakortin. Lahjakortit ovat saatavilla eri pituisina, 3, 6 tai 12 kuukauden jaksoissa. Lahjakortin voi antaa kenelle tahansa, ja se antaa vastaanottajalle mahdollisuuden käyttää Podit palvelua ilmaiseksi valitun ajanjakson ajan.

Lahjakortti on helppo ostaa verkkosivuilta ja se toimitetaan sähköpostitse. Lahjakortin voi tulostaa tai lähettää sähköpostilla vastaanottajalle. Lahjakortti on käytettävissä heti lahjan saamisen jälkeen, ja sen käyttöajan voi aloittaa milloin tahansa.

Podit palvelu on loistava lahjaidea niille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan uusia asioita ja kehittämään itseään. Lahjakortin avulla vastaanottaja voi tutustua palvelun monipuoliseen sisältöön, joka sisältää Suomen johtavien kustantamoiden äänikirjoja sekä laajan valikoiman parhaita asiasisältöisiä podcasteja.

Lahjakortin tilaus on helppoa, nopeaa ja turvallista palvelun verkkosivuilla. Voit valita haluamasi lahjakortin pituuden ja maksaa sen suoraan verkkosivuilla käyttäen turvallista maksupalvelua. Lahjakortin vastaanottaja saa ohjeet lahjakortin käyttöönottoon ja pääsee heti nauttimaan Podit palvelun monipuolisesta sisällöstä.

Podit palvelu on loistava lahjaidea kaikille, jotka haluavat kehittää itseään ja oppia uusia asioita. Lahjakortin avulla vastaanottaja voi nauttia laajasta valikoimasta asiantuntijoiden lukemia äänikirjoja ja inspiroivia podcasteja, joita Podit-palvelu tarjoaa.

Miten voin muuttaa palvelun maksupäivää?

Podit palvelun maksupäivän muuttaminen voi joskus olla tarpeen. Valitettavasti Podit palvelussa ei ole mahdollisuutta muuttaa maksupäivää kesken laskutuskauden, mutta voit aloittaa uuden tilauksen haluamallasi maksupäivällä.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos haluat muuttaa maksupäivääsi, sinun tulee lopettaa nykyinen tilauksesi ja aloittaa uusi tilaus haluamallasi maksupäivällä. Tämä tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että kuunteluoikeutesi päättyy välittömästi nykyisen tilauksen lopettamisen jälkeen, ja alkaa uudelleen heti uuden tilauksen aloittamisen jälkeen.

Jos et halua aloittaa uutta tilausta heti, voit myös pitää tauon tilauksessasi, jolloin laskutuskausi keskeytyy. Tauon aikana et kuitenkaan voi käyttää Podit palvelua, joten tämä ei ole paras vaihtoehto, jos haluat jatkuvasti käyttää palvelua.

Jos haluat aloittaa uuden tilauksen haluamallasi maksupäivällä, kirjaudu sisään Podit tilillesi, lopeta nykyinen tilauksesi ja aloita uusi tilaus haluamallasi maksupäivällä.

Kuinka peruutan tai lopetan tilaukseni?

Podit on erinomainen palvelu niille, jotka haluavat kuunnella asiasisältöisiä podcasteja ja ammattiäänikirjoja. Jos olet päättänyt, että et halua jatkaa palvelun käyttöä tai haluat vain peruuttaa tilauksesi, se on helppoa tehdä palvelun verkkosivustolla.

Aloita kirjautumalla tiliisi osoitteessa https://app.podit.fi. Kun olet kirjautunut sisään, valitse oikeassa yläkulmassa oleva ”Kirjaudu” -painike ja syötä tilisi tiedot. Kun olet kirjautunut sisään, löydät tilauksesi tiedot ”Tilaukseni” -osasta.

Jos haluat peruuttaa tilauksesi, valitse ”Peruuta tilaus” -painike. Tämän jälkeen sinua pyydetään vahvistamaan päätös peruuttaa tilaus, ja tilauksesi lopetetaan laskutuskauden loppuun asti.

Jos käytät ilmaista koejaksoa ja haluat lopettaa tilauksesi, sinun on tehtävä se ennen koejakson päättymistä. Voit tehdä tämän seuraamalla edellä mainittuja vaiheita ja valitsemalla ”Peruuta tilaus” -painikkeen. Kun tilauksesi on peruutettu, ei tililtäsi veloiteta enää mitään.

Muista, että kun olet peruuttanut tilauksesi, et enää pääse käsiksi palvelun tarjoamaan sisältöön. Voit kuitenkin aina liittyä palveluun uudelleen myöhemmin, jos haluat aloittaa tilauksen uudelleen.

Podit on erittäin käyttäjäystävällinen palvelu, ja sen avulla voit kuunnella mielenkiintoisia asiasisältöisiä podcasteja ja ammattiäänikirjoja missä ja milloin tahansa. Jos haluat lopettaa tilauksen, se on helppoa ja nopeaa tehdä verkkosivustolla.

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin käyttää Podit-palvelua?

Palvelua voi käyttää tietokoneella selaimessa tai mobiililaitteella Podit-sovelluksen kautta. Palveluun rekisteröityminen on helppoa ja ilmaista.

Mitä podcasteja voin löytää Podit-palvelusta?

Palvelusta löytyy laaja valikoima erilaisia podcasteja eri aihealueilta, kuten business, teknologia, kulttuuri ja viihde. Palvelussa on myös käsin poimittu valikoima parhaita asiasisältöisiä podcasteja.

Mitä Podit Originals -podcastit ovat?

Originals -podcastit ovat Podit-palvelun yksinoikeudella tuottamia podcasteja, joita juontavat tunnetut liike-elämän kasvot, kuten Marko Parkkinen ja Pia Santavirta. Näissä podcasteissa käsitellään liikemaailman ajankohtaisia aiheita ja tarjotaan vinkkejä menestykseen.

Kuinka usein uusia podcasteja lisätään Podit-palveluun?

Palveluun lisätään uusia podcasteja ja tietoäänikirjoja säännöllisesti, useimmiten viikoittain. Palvelu pyrkii tarjoamaan käyttäjilleen ajan tasalla olevaa sisältöä eri aihealueilta.

Onko Podit-palvelun käyttö maksullista?

Kyllä, Podit-palvelun käyttö on maksullista. Palvelu tarjoaa kaksi eri tilausvaihtoehtoa: kuukausitilauksen hinta on 14,99 euroa kuukaudessa ja vuositilauksen hinta on 99,99 euroa vuodessa.

Äänikirjat.net
Logo