Nextory tarjous

Nextory on yksi Pohjoismaiden suurimmista äänikirja- ja e-kirjapalveluista, joka tarjoaa satojatuhansia tarinoita käyttäjilleen.

Voit kuunnella tai lukea kirjoja valintasi mukaan ja tarvittaessa milloin tahansa muuttaa tilaustasi tai lopettaa sen ilman sitoumuksia.

Nextory on saanut erinomaiset arvostelut yli 11 000 käyttäjältä, jotka ovat antaneet sille viisi tähteä App Storessa ja Google Play -kaupassa.

Nextory on hyvä valinta koko perheelle, sillä palvelusta löytyy monipuolinen valikoima kirjoja kaikenikäisille lukijoille ja kuuntelijoille.

Uudet asiakkaat saavat kokeilla palvelua ilmaiseksi

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
0€/kk

Valitse sopiva tilauspaketti

Pronssi - 30 tuntia/kk
Pronssi - 30 tuntia/kk
11,99€/kk
Kulta - Rajaton käyttö
Kulta - Rajaton käyttö
16,99€/kk
Perhe - Rajaton käyttö
Perhe - Rajaton käyttö
20,99-27,99€/kk

Mikä Nextory on?

Nextory on yksi Pohjoismaiden suurin ja suosituin e-kirjojen ja äänikirjojen suoratoistopalvelu, jonka valikoimassa on jo yli 300 000 kirjaa. Suomessa äänikirjapalvelu aloitti toimintansa vuonna 2018. Tänä päivänä palvelun sovellus on saatavilla Ruotsin ja Suomen lisäksi useissa muissa Euroopan maissa.

Palvelun käyttöönotto on vaivatonta, pääset lukemaan ja kuuntelemaan kirjoja silloin kuin sinulle parhaiten sopii kun rekisteröidyt ensin palvelun verkkosivuilla ja lataat ilmaisen Nextory-sovelluksen laitteellesi. Se on saatavilla sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmällisille älypuhelimille ja tableteille.

Nextory tarjoaa nyt kaikille uusille asiakkailleen 30 päivän mittaisen ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana voit tutustua palveluun kaikessa rauhassa. Palvelun valikoimasta löydät varmasti sinua kiinnostavia kirjoja kuunneltavaksi ja luettavaksi. Valikoimassa on kymmeniä tuhansia kirjoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, joten valinnanvaraa riittää.

Riippumatta siitä laitatko ruokaa, treenaatko, istutko autossa tai junassa vai otatko vain rennosti, Nextoryssa suosikkikirjasi ovat aina helposti käden ulottuvilla. Valitse itse, mitä juuri sinä haluat lukea tai kuunnella tai anna kirjasuositusten inspiroida. Voit ladata e-kirjat luettavaksi tai äänikirjat kuunneltavaksi myös offline-tilassa.

Nextory palvelun maksuton kokeilujakso kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä voit kokeilla palvelua sen ansiosta täysin ilmaiseksi, jonka jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa tilaustasi maksullisena vai et. Irtisano tilauksesi vain vähintään päivää ennen kokeilujakson päättymistä, jolloin sinulta ei peritä maksua.

Nextory äänikirja- ja e-kirjavalikoima

Nextoryn äänikirja- ja e-kirjavalikoima on erittäin laaja ja kattaa lukuisia eri genrejä ja aihealueita. Palvelussa on tarjolla satoja tuhansia kirjoja, joiden joukosta löydät varmasti kiinnostavaa luettavaa ja kuunneltavaa. Valikoimasta löytyy:

 1. Kaunokirjallisuus: Romaaneja, novelleja, runoutta ja draamaa, sekä kotimaisia että kansainvälisiä teoksia.
 2. Tietokirjallisuus: Aihealueita laidasta laitaan, kuten historia, tiede, politiikka, talous, kulttuuri, harrastukset ja terveys.
 3. Dekkarit ja jännityskirjallisuus: Laaja valikoima jännityskirjoja ja rikosromaaneja niin suomalaisilta kuin ulkomaisilta kirjailijoilta.
 4. Fantasia ja scifi: Kiehtovia tarinoita toisista maailmoista, tulevaisuudesta ja kuvitteellisista todellisuuksista.
 5. Lasten- ja nuortenkirjallisuus: Hauskoja ja opettavaisia tarinoita lapsille ja nuorille eri ikäryhmille sopivina versioina.
 6. Elämäkerrat ja muistelmat: Inspiroivia ja koskettavia tarinoita eri alojen vaikuttajista ja heidän elämästään.
 7. Itseapu ja henkilökohtainen kehitys: Opas- ja tietokirjoja oman elämän parantamiseen, motivaatioon ja henkiseen kasvuun.
 8. Huumori: Kokoelma hauskoja ja viihdyttäviä teoksia, jotka saavat sinut nauramaan ja piristävät päivääsi.

Nextory päivittää valikoimaansa jatkuvasti, joten voit aina löytää uusia ja mielenkiintoisia teoksia luettavaksi ja kuunneltavaksi. Laaja valikoima takaa, että löydät varmasti itsellesi sopivia kirjoja, ja voit myös kokeilla jotain aivan uutta ja yllättävää.

Nextoryn käyttöönottoon kuluu vain 5 minuuttia

Nextoryn käyttöönotto on erittäin helppoa ja vaivatonta, ja pääset nauttimaan tuhansista kirjoista vain viidessä minuutissa. Tässä yksityiskohtaisempi kuvaus siitä, miten pääset alkuun Nextoryn käytössä:

 1. Luo tili Nextoryn kotisivulla: Siirry Nextoryn verkkosivustolle ja rekisteröidy käyttäjäksi. Täytä tarvittavat tiedot, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja valitsemasi salasana. Jos sinulla on tarjolla alennuskoodi, muista syöttää se rekisteröitymisen yhteydessä.
 2. Lataa Nextory-sovellus laitteellesi: Nextoryn sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille. Voit ladata sovelluksen App Storesta tai Google Playsta, riippuen laitteestasi. Asenna sovellus ja kirjaudu sisään luomillasi tunnuksilla.
 3. Mukauta sovellus omien mieltymystesi mukaan: Kun olet kirjautunut sisään sovellukseen, voit mukauttaa sitä omien tarpeidesi mukaan. Valitse ensin haluamasi kielet ja teemat, joiden mukaan sovellus suosittelee sinulle kirjoja. Voit myös luoda henkilökohtaisia käyttäjäprofiileja eri perheenjäsenille, jotta jokainen voi nauttia omista suosikeistaan. Perheen pienimmille on tarjolla lastenprofiileja, jotka tarjoavat sopivaa sisältöä lapsille ja nuorille.
 4. Aloita lukeminen ja kuunteleminen: Nyt kun olet määrittänyt sovelluksen omien mieltymystesi mukaan, voit aloittaa kirjojen lukemisen ja kuuntelemisen. Selaa laajaa valikoimaa äänikirjoja ja e-kirjoja, tallenna suosikkikirjasi omaan kirjastoon ja luo soittolistoja, jotta voit helposti löytää haluamasi sisällön. Voit myös ladata kirjoja offline-tilaan, jolloin voit nauttia niistä ilman internet-yhteyttä esimerkiksi matkoilla tai alueilla, joilla verkkoyhteys on heikko.

Nextory tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia kirjojen maailmaan. Olipa kiinnostuksen kohteesi sitten dekkarit, romaanit, tietokirjat tai lastenkirjat, löydät varmasti jotain mielenkiintoista luettavaa tai kuunneltavaa Nextoryn avulla. Kokeile itse ja anna kirjojen rikastuttaa elämääsi.

Miten ilmainen kokeilujakso toimii?

Nextory tarjous on suunnattu palvelun uusille asiakkaille, eli kaikille heille, jotka eivät ole kokeilleet palvelua koskaan aikaisemmin. Uudet asiakkaat saavat nyt maksuttoman kokeilujakson, joka on voimassa 30 päivää. Tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä voit kokeilla palvelua ja tiedät, kannattaako sen käytöstä maksaa.

Äänikirjapalvelun käytön aloittaminen on pyritty tekemään tietenkin asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Rekisteröidy ensin palvelun verkkosivuilla ja seuraa sivuston antamia ohjeita, jonka jälkeen lataa Nextory sovellus laitteellesi. Palvelun iOS- tai Android-sovelluksen voit ladata kännykällesi tai vaihtoehtoisesti tabletillesi.

Maksuttoman kokeilujakson päättyessä sinulta veloitetaan kuukausittain valitsemasi tilauksen hinta. Voit kokeilujakson missä vaiheessa tahansa peruuttaa tilauksesi ennen kokeilujakson päättymistä. Irtisano tilaus vähintään päivää ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä, jottei sinulta peritä maksua.

Nextory palvelun ilmaisen kokeilujakson tilauksen voit perua kirjautumalla palvelun verkkosivuille omilla tunnuksillasi tai vaihtoehtoisesti ottamalla yhteyttä palvelun asiakaspalveluun vähintään kahta arkipäivää ennen kokeilujakson umpeutumista. Silloin tilauksesi ehditään vielä lopettamaan, eikä sinulta veloiteta mitään.

Nextory tarjous uusille asiakkaille on erinomainen, mutta jos palvelu ei haluakaan jatkaa maksullisena, tulee se muistaa irtisanoa erikseen. Sama käytäntö on lähes kaikille muillakin äänikirjapalveluilla käytössään, joten tästä syystä uusille asiakkaille suunnattua ilmaista kokeilujaksoa ei kannata jättää hyödyntämättä.

Kuinka paljon Nextory palvelu maksaa?

Nextory tarjous on voimassa kaikille palvelun uusille asiakkaille ja tästä johtuen äänikirjapalvelun aloittaminen on 30 päivän kokeilujakson ansiosta täysin maksutonta. Ilmaisen kokeilujakson ajan asiakas saa palvelun käyttöoikeuden, tutustua rauhassa palvelun toimintoihin, kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja.

Ilmaisen kokeilujakson päättymisen jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti Nextory tilauspaketilla, jonka olet valinnut kokeilujakson alkaessa. Mikäli perut tilauksesi kesken maksuttoman kokeilujakson, päättyy kokeilujakso välittömästi. Silloin et voi enää lukea e-kirjoja ja kuunnella äänikirjoja tai käyttää palvelua, eikä sinulta myöskään peritä maksua.

Äänikirjapalvelun käytön voit aloittaa usealla eri tilausvaihtoehdolla, joista löytyy sopiva paketti vähäiselle käyttäjälle, rajoittamattomasti lukemista ja kuunneltavaa etsivälle sekä heille, jotka haluavat käyttää palvelua useammalla laitteella yhtä aikaa. Tilauspaketteja Nextory palvelulla on kaikestaan kolme erilaista.

Kahdella halvimmalla tilauspaketilla äänikirjapalvelua on mahdollista käyttää vain yhdellä laitteella yhtäaikaisesti. Pronssi paketilla saat kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja 30 tuntia kuukaudessa hintaan 11,99 €/kk. Kulta paketilla saat kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja rajoittamattomasti kuukaudessa hintaan 16,99 €/kk.

Perhe paketilla saat kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja rajoittamattomasti kuukaudessa hintaan 20,99-27,99 €/kk, jolloin 2-4 profiilia voi käyttää sovellusta saman aikaisesti. Jos et ole täysin varma, mikä tilausvaihtoehdoista on sopiva sinulle, voit valita halvimman paketin ja päivittää sitä tarvittaessa suurempaan.

Lue tai kuuntele kirjoja silloin kuin haluat

Nextory palvelun ansiosta voit lukea e-kirjoja ja kuunnella äänikirjoja missä ja milloin haluat, vaikka olisit sellaisessa paikassa, jossa ei ole satavilla internet-yhteyttä. Äänikirjapalvelun ilmaisen sovellus on ladattavissa esimerkiksi älypuhelimeen ja tablettiin. Löydä suosikit koko perheelle yli kolmensadantuhannen ääni- ja e-kirjavalikoimasta.

Voit rentoutua hyvien tarinoiden parissa valintasi mukaan lukemalla tai kuuntelemalla kirjoja esimerkiksi ennen nukkumaan menoa, työpaikalla, autossa, junassa, kuntosalilla, liikkuessa kaupungilla, lenkkeillessä, shoppaillessa tai missä vain ikinä liikutkin. Hyödynnä Nextory tarjous ja aloita ilmaisella 30 päivän kokeilujaksolla ja tutustu palveluun.

Äänikirjapalvelun valtavasta ja jatkuvasti kasvavasta valikoimasta koko perhe voi löytää uutta mielenkiintoista ja jännittävää luettavaa. Sovelluksessa voit luoda myös erillisiä lastenprofiileita, joista löydätte kirjat perheen pienimmille. Äänikirjat ja e-kirjat tarjoavat mukavaa vaihtelua myös lapsille pelikonsolien ja tietokonepelien rinnalle.

Yli 300 000 tuhannen kirjan valikoimasta löydät kirjoja sekä isoille että perheen pienille. Valikoimassa on kaikkea jännittävistä trillereistä viihtyisiin iltasatuihin ja romanttiseen tunnelmaan. Vai haluatko oppia jotain aivan uutta tai vain rentoutua valitsemasi tarinan parissa? Jatkuvasti päivittyvästä valikoimasta löydät varmasti sopivan teoksen.

Nextoryn avulla voit milloin vain astua kirjojen taianomaiseen maailmaan, jossa jokainen kirja tekee elämästäsi rikkaampaa. Vaikka palvelua ei ole mahdollista käyttää ilman internet-yhteyttä, voit halutessasi ladata kirjoja valmiiksi puhelimeen tai tablettiin, jolloin voit kuunnella niitä offline-tilassa.

Nextoryn käyttöominaisuudet ja sovellus

Nextoryn käyttöominaisuudet ja sovellus tarjoavat monipuolisia toimintoja, joiden avulla voit nauttia äänikirjoista ja e-kirjoista entistä mukavammin. Tässä esittelyssä keskeisimmät ominaisuudet ja toiminnot:

 1. Laaja valikoima: Nextoryn kirjavalikoima kattaa yli satatuhatta teosta, mukaan lukien äänikirjat, e-kirjat ja lastenkirjat. Voit löytää uutta luettavaa ja kuunneltavaa eri genreistä ja kielistä.
 2. Henkilökohtaiset suositukset: Nextory-sovellus tarjoaa sinulle henkilökohtaisia kirjasuosituksia perustuen aiempiin valintoihisi, kiinnostuksen kohteisiin ja lukemiisi kirjoihin.
 3. Eri käyttäjäprofiilit: Voit luoda erillisiä käyttäjäprofiileja eri perheenjäsenille, jotta jokainen voi nauttia omista suosikeistaan. Lastenprofiilit tarjoavat sopivaa sisältöä lapsille ja nuorille.
 4. Offline-tila: Voit ladata kirjoja offline-tilaan, jolloin voit nauttia niistä ilman internet-yhteyttä esimerkiksi matkoilla tai alueilla, joilla verkkoyhteys on heikko.
 5. Äänikirjojen toistomahdollisuudet: Voit säätää äänikirjojen toistonopeutta, asettaa uniajastimen ja jatkaa kuuntelua siitä, mihin jäit.
 6. Kirjahaaste ja lukupäiväkirja: Aseta itsellesi lukutavoitteita, seuraa lukemasi kirjojen määrää ja näe, kuinka paljon olet lukenut Nextory-sovelluksen Kirjahaaste- ja Lukupäiväkirja-toimintojen avulla.
 7. Haku ja kategoriat: Voit etsiä kirjoja hakutoiminnolla tai selata eri kategorioita, kuten uutuudet, bestsellerit, palkittu kirjallisuus ja paljon muuta.
 8. Säädettävä fonttikoko ja taustaväri e-kirjoille: Voit mukauttaa e-kirjojen lukemisen mieltymystesi mukaan säätämällä fonttikokoa ja valitsemalla miellyttävän taustavärin.
 9. Saumaton synkronointi: Voit käyttää Nextorya useilla laitteilla, ja sovellus synkronoi lukemisen ja kuuntelun etenemisen automaattisesti kaikkien laitteiden välillä.

Nextory-sovelluksen käyttöominaisuudet ja toiminnot tekevät kirjojen nauttimisesta helppoa, mukavaa ja joustavaa. Kokeile itse ja löydä suosikkikirjasi Nextoryn monipuolisesta valikoimasta. Voit tutustua palveluun ilmaisen kokeilujakson avulla ja päättää sen jälkeen, haluatko jatkaa tilausta.

Nextory tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja, jotta voit valita itsellesi sopivimman tavan nauttia kirjoista. Astu kirjojen maailmaan ja anna tarinoiden rikastuttaa elämääsi Nextory-sovelluksen avulla.

Miten Nextory tilaus irtisanotaan?

Nextory tilaus jatkuu automaattisesti maksuttoman kokeilujakson päätyttyä, ellei tilausta irtisanota kesken kokeilujakson. Tilauksen irtisanominen onnistuu useammalla eri tavalla ja ne on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi asiakkaalle. Alla ohjeet, joiden avulla voit perua tilauksesi muutamassa minuutissa.

Mikäli et halua jatkaa palvelun käyttöä, irtisano tilaus viimeistään päivää ennen tulevaa maksupäivää, jos haluat välttää seuraavan kuukauden maksun veloituksen. Mikäli haluat perua tilauksesi asiakaspalvelun kautta, ota yhteyttä Nextory asiakaspalveluun viimeistään kahta arkipäivää ennen tulevaa maksupäivääsi.

Asiakaspalvelun tavoitat sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@nextory.fi. Nextory asiakaspalvelu vahvistaa aina tilauksen irtisanomisen sähköpostiosoitteeseen, jolla olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi. Tilauksesi on aina aktiivinen maksetun jakson loppuun saakka. Jos irtisanot kokeilujakson, sulkeutuu tilisi välittömästi.

Voit perua Nextory tilauksesi vaihtoehtoisesti kirjautumalla palvelun verkkosivuille omilla tunnuksillasi ja valitsemalla ”minun tilaukseni” ja ”lopeta tilaus”. Huomaathan, että tilausta ei ole mahdollista irtisanoa sovelluksessa, joten ota tarvittaessa yhteyttä palvelun asiakaspalveluun tai irtisano tilaus palvelun verkkosivuilla.

Äänikirjapalvelu muistaa tilisi tiedot tilauksen irtisanomisen jälkeen, joten voit milloin vain helposti palata käyttämään palvelua ilman, että sinun pitäisi rekisteröityä palvelun verkkosivuilla uudelleen. Mikäli haluat aktivoida palvelun myöhemmin uudelleen, kirjaudu sisään Nextoryn verkkosivuilla omilla tunnuksillasi.

Nextory kokemuksia

Testaustiimimme on testannut Nextory palvelun tarjoamaa ilmaista kokeilujaksoa, jonka aikana palveluun saa tutustua maksutta 30 päivän ajan. Testaustiimimme mukaan ei voi muuta kuin todeta, että palvelu on kaikin puolin hyvä ja kirjavalikoima on laaja sekä teoksia on saatavilla runsaasti myös eri kielillä.

Nextory palvelun käyttöönotto on vaivatonta, sillä palveluun rekisteröitymisen jälkeen tarvitsee vain ladata ilmainen sovellus laitteelle, jolla palvelua aikoo käyttää. Sovellusta on miellyttävä käyttää älypuhelimella ja tabletilla, olipa sitten innokas äänikirjojen kuuntelija tai e-kirjojen lukija.

Maksuton kokeilujakso on erinomainen, sillä sen ansiosta uudet asiakkaat saavat kokeilla palvelua ilmaiseksi. Tilauspaketteja on tarjolla kolme erilaista, joista löytyy takuulla sopiva vähemmän palvelua käyttävälle, rajattomasti palvelua kyttävälle sekä perheille, joissa useampi henkilö käyttää palvelua yhtäaikaisesti.

Testaustiimimme mukaan yhä useammalle käyttäjälle on kertynyt suurimmaksi osaksi vain hyviä Nextory kokemuksia. Kiitosta kerää tietenkin helppokäyttöinen sovellus, joka sisältää paljon sellaisia ominaisuuksia, joiden ansiosta suuren kirjamäärän selailu, lukeminen ja kuunteleminen on helppoa.

Hyvät kirjojen kuuntelu- ja lukuominaisuudet, selkeä käyttöliittymä, miellyttävä ja tyylikäs sekä helposti käytettävä palvelu loistavine ominaisuuksineen tekevät äänikirjapalvelun käyttämisestä vaivatonta. Erinomaisista Nextory kokemuksista ja palvelun tarjoamista ominaisuuksista huolimatta palvelun hinta on edullinen.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Nextory?

Nextory on digitaalinen kirjapalvelu, joka tarjoaa rajattoman pääsyn laajaan valikoimaan äänikirjoja ja e-kirjoja. Voit lukea ja kuunnella kirjoja omalla laitteellasi milloin ja missä tahansa.

Miten aloitan Nextoryn käytön?

Aloita rekisteröitymällä Nextoryn verkkosivuilla ja lataa sen jälkeen sovellus iOS- tai Android-laitteellesi. Luo tili ja valitse tilaus, jonka jälkeen voit alkaa lukea ja kuunnella kirjoja.

Millaisia tilauksia Nextory tarjoaa?

Nextory tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja, joiden avulla voit valita sopivimman tilauksen itsellesi. Kaikki tilaukset alkavat ilmaisella kokeilujaksolla ja tilausvaihtoehtoina ovat pronssi 11,99 €/kk, kulta 16,99 €/kk ja perhe 20,99-27,99 €/kk.

Voinko ladata kirjoja offline-tilaan?

Kyllä, Nextory-sovelluksen avulla voit ladata kirjoja offline-tilaan, jotta voit lukea ja kuunnella niitä ilman internetyhteyttä.

Voinko peruuttaa tilaukseni milloin tahansa?

Kyllä, Nextoryn tilaus on joustava, ja voit peruuttaa sen milloin tahansa ilman sitoumuksia.

Äänikirjat.net
Logo