Elisa Kirja tarjous

Elisa Kirja on Suomen suurin suomenkielinen äänikirja- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman kirjoja eri aihealueilta.

Valikoima päivittyy lähes päivittäin ja voit nauttia kirjoista missä vain, milloin vain, joko kuunnellen äänikirjoja tai lukien e-kirjoja.

Voit käyttää Elisa Kirjaa monilla laitteilla ja myös offline-tilassa, joten voit nauttia kirjoista esimerkiksi matkoilla tai ilman internetyhteyttä.

Voit perua tilauksen helposti ja nopeasti netissä milloin tahansa, mikäli et halua jatkaa tilausta ilmaisen kokeilujakson jälkeen.

Uudet asiakkaat saavat kokeilla palvelua ilmaiseksi

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
0€/kk

Valitse sopiva tilauspaketti

Mini - 20 tuntia/kk
Mini - 20 tuntia/kk
9,99€/kk
Premium - 110 tuntia/kk
Premium - 110 tuntia/kk
16,99€/kk

Mikä Elisa Kirja on?

Elisa Kirja on kotimainen Elisa konsernin omistuksessa oleva e-kirja- ja äänikirjapalvelu, joka tarjoaa laajimman valikoiman suomalaista kirjallisuutta sähköisessä muodossa. Palvelun äänikirjat ja e-kirjat valikoimasta löytyy tänä päivänä runsaasti suomenkielisten teosten lisäksi myös ruotsin-, englannin- ja vironkielistä kirjallisuutta.

Palvelu aloitti toimintansa vuonna 2010 ja alun perin kyseessä oli vain äänikirjoja tarjoava suoratoistopalvelu. Vuodesta 2011 lähtien palvelussa on myyty myös e-kirjoja ja vuonna 2012 palvelun valikoimaan lisättiin kuvaäänikirjat. Kuvaäänikirjoissa yhdistyy kuvitus ja ääni ja se on sopiva erityisesti lastenkirjoille.

Äänikirjapalvelun käyttöönotto on helppoa, pääset kuuntelemaan äänikirjoja ja lukemaan e-kirjoja laitteellasi silloin kuin sinulle parhaiten sopii rekisteröitymällä ensin palvelun verkkosivuilla ja lataamalla maksuttoman sovelluksen esimerkiksi älypuhelimeen, tablettiin tai tarvittavan ohjelman tietokoneeseen.

Elisa Kirja tarjous tarjoaa kaikille uusille asiakkaille maksuttoman kokeilujakson, jonka aikana voit tutustua palveluun 30 päivän ajan ilmaiseksi. Ilmaisen kokeilujakson aikana voit käyttää palvelua eri laitteilla, kuten älypuhelimella, tabletilla, lukulaitteella tai tietokoneella. Laitteista älypuhelin on yleisin laite, jolla palvelua käytetään.

Ilmainen kokeilujakso kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä sen ansiosta voit kokeilla palvelua täysin maksutta, jonka jälkeen tiedät varmasti, haluatko jatkaa palvelun käyttöä maksullisena. Elisa Kirja tarjouksen päätyttyä, tilaus jatkuu automaattisesti maksullisena, ellet irtisano tilaustasi ajoissa.

Kokeile Elisa Kirjaa ja löydät valtava valikoima äänikirjoja ja e-kirjoja

Elisa Kirja on suomalainen kirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman e-kirjoja ja äänikirjoja eri aihealueilta. Palvelusta löytyy tuhansia kirjoja niin suomeksi kuin englanniksikin, ja kirjojen lukeminen tai kuunteleminen on helppoa ja vaivatonta. Vaihtoehtoisesti voit ostaa yksittäisiä kirjoja, vaikka tilauksen tekeminen onkin suositumpaa ja tarjoaa koko kirjavalikoiman käyttöön.

Kirjoja voi hakea eri hakusanoilla, esimerkiksi kirjailijan, nimen tai aiheen perusteella. Elisa Kirjan valikoimassa on kirjoja monilta eri aihealueilta, kuten kaunokirjallisuutta, tietokirjoja, elämäkertoja, dekkareita ja nuortenkirjoja. Kirjavalikoima päivittyy säännöllisesti, joten uusia ja kiinnostavia kirjoja tulee jatkuvasti lisää.

Palvelusta voi valita haluamansa kirjan joko e-kirjana tai äänikirjana. E-kirjoja voi lukea esimerkiksi älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella, kun taas äänikirjoja voi kuunnella samoilta laitteilta tai esimerkiksi kuulokkeilla. Äänikirjat ovat erityisen käteviä esimerkiksi matkoilla, lenkillä tai kotitöitä tehdessä.

Elisa Kirjan käyttäjänä voit myös luoda oman kirjahyllysi, johon tallennat suosikkikirjojasi ja jatkat kesken jääneitä lukukokemuksia. Palveluun kuuluu myös mahdollisuus jakaa lukukokemuksia sosiaalisen median kanavissa.

Elisa Kirja on helppokäyttöinen palvelu, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman kirjoja eri tarpeisiin ja makuun. Palvelun käyttö onnistuu helposti tilaamalla palvelun verkkosivuilta tai mobiilisovelluksen kautta. Palveluun voi tutustua myös ilmaisella kokeilujaksolla, jonka avulla voit testata palvelua ennen sen tilaamista.

Miten ilmainen kokeilujakso toimii?

Elisa Kirja tarjous on voimassa vain palvelun uusille asiakkaille, jotka eivät ole rekisteröityneet palvelun käyttäjäksi aikaisemmin. Uudet asiakkaat saavat nyt ilmaisen 30 päivän mittaisen kokeilujakson, jonka aikana voit tutustu palvelun ominaisuuksiin, lukea e-kirjoja ja kuunnella äänikirjoja.

Äänikirjapalvelun käytön aloittaminen on helppoa ja siinä kuluu aikaa vain noin viisi minuuttia. Rekisteröidy ensin palvelun kotisivuilla ja seuraa palvelun ohjeita vaihe vaiheelta, jonka jälkeen voit ladata maksuttoman sovelluksen esimerkiksi älypuhelimeen tai tablettiin. Sovellus on saatavilla Android- ja Apple-laitteisiin.

Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti maksullisena versiona, ellei tilausta ole irtisanottu kesken kokeilujakson. Voit perua tilauksen missä vaiheessa kokeilujaksoa tahansa, jolloin sinulta ei veloiteta palvelun käytöstä mitään. Muista perua tilaus hyvissä ajoin ennen kokeilujakson päättymistä.

Elisa Kirja palvelun kokeilujakson voit irtisanoa helposti kirjautumalla palvelun verkkosivuille omilla tunnuksillasi oma profiili-sivun kautta. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä palvelun asiakaspalveluun hyvissä ajoin ennen kokeilujakson päättymistä. Näin tilauksesi ehditään päättämään ajoissa, eikä sinulta veloiteta maksua.

Elisa Kirja tarjous on erinomainen uusille asiakkaille, mutta jos äänikirjapalvelua ei halua jatkaa kokeilujakson jälkeen maksullisena, tulee tilaus irtisanoa kokeilujakson aikana erikseen. Sama käytäntö on käytössä kaikilla äänikirjapalveluilla, joten tästä syystä 30 päivän mittaista kokeilujaksoa ei kannata jättää käyttämättä.

Näin helppoa Elisa Kirjan käyttöönotto on

Elisa Kirjan käyttöönotto on erittäin helppoa ja nopeaa. Seuraa vain alla olevia ohjeita, ja pääset nauttimaan valtavasta valikoimasta ääni- ja e-kirjoja hetkessä.

  1. Luo tili: Rekisteröidy Elisa Kirjan käyttäjäksi heidän verkkosivuillaan. Täytä pyydetyt tiedot ja luo käyttäjätunnus ja salasana.
  2. Valitse tilaus: Valitse sinulle sopiva tilausvaihtoehto, joka sisältää joko Elisa Kirja -kuukausitilauksen tai yksittäisten kirjojen ostamisen.
  3. Lataa sovellus: Lataa Elisa Kirja -sovellus älypuhelimeesi tai tablettiisi joko App Storesta (iOS-laitteille) tai Google Play -kaupasta (Android-laitteille).
  4. Kirjaudu sisään: Avaa Elisa Kirja -sovellus ja kirjaudu sisään luomallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
  5. Selaa valikoimaa: Tutustu laajaan ääni- ja e-kirjavalikoimaan, valitse mieleisesi kirjat ja lisää ne omalle kirjastollesi.
  6. Lue ja kuuntele: Voit nyt lukea ja kuunnella kirjoja missä ja milloin vain – jopa offline-tilassa, kun lataat kirjat laitteellesi etukäteen.

Elisa Kirjan käyttöönotto on näin helppoa. Uutena tilaajana sinulla on mahdollisuus kokeilla palvelua ilmaiseksi ensimmäisen 30 päivän ajan, jonka jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa tilaustasi.

Kuinka paljon Elisa Kirja palvelu maksaa?

Kaikki uudet asiakkaat voivat hyödyntää Elisa Kirja tarjouksen, joka tarjoaa tällä hetkellä 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Kokeilujakson ansiosta palvelun käytön aloittaminen ja palveluun tutustuminen on täysin maksutonta. Kokeilujakson aikana palvelua voi kokeilla ilman veloitusta ja sitoutumista.

Uusille asiakkaille suunnatun ilmaisen kokeilujakson päättyessä jatkuu tilaus automaattisesti maksullisena versiona. Jos irtisanot tilauksen kesken kokeilujakson, päättyy ilmainen kokeilujakso välittömästi. Silloin et voi enää käyttää palvelua, lukea e-kirjoja tai kuunnella äänikirjoja, eikä sinulta myöskään veloiteta mitään.

Palvelun käytön voit aloittaa kahdella tilauspaketilla, joista toinen on suunnattu vähemmän palvelua käyttävälle ja toinen enemmän palvelua käyttävälle henkilölle. Aikaisemmin palvelussa oli saatavilla vain yksi tilauspaketti, joka on nyt laajennettu erilaisten äänikirjojen kuuntelijoiden ja e-kirjojen lukijoiden tarpeita ja toiveita ajatellen.

Ensimmäinen ja halvin tilauspaketti on Mini, joka tarjoaa kuuntelu- ja lukuaikaa 20 tuntia kuukaudessa hintaan 9,99 €/kk. Arvioitu kirjamäärä kuukaudessa tällä paketilla on karkeasti arvioituna keskimäärin 1-2 kirjaa. Halvimman paketin pitäisi soveltuva erinomaisesti vähemmän kuuntelevien ja lukevien tarpeisiin.

Toinen tilausvaihtoehto on Premium, joka tarjoaa kuuntelu- ja lukuaikaa 110 tuntia kuukaudessa hintaan 16,99 €/kk. Arvioitu kirjamäärä kuukaudessa tällä paketilla on karkeasti arvioituna keskimäärin 8-10 kirjaa. Kalliimpi ja suurempi paketti pitäisi soveltua erinomaisesti suurimmalle osalle palvelun käyttäjistä.

Kuuntele ja lue kirjoja missä ja milloin vain

Elisa Kirja palvelun ansiosta saat Suomen suurimman äänikirja ja e-kirja valikoiman älypuhelimeesi tai tablettiisi, jolloin voit kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja missä vain, myös offline-tilassa. Mikäli et halua jostain syystä käyttää palvelua puhelimellasi tai tabletillasi, voit käyttää palvelua myös lukulaitteella tai tietokoneella.

Rekisteröidy vain palvelun verkkosivuilla, lataa sovellus esimerkiksi puhelimeesi ja rentoudu erinomaisen tarinoiden äärellä valintasi mukaan lukemalla tai kuuntelemalla ääneen luettuja kirjoja. Yhä useampi käyttää palvelua ennen nukkumaan menoa, autossa, junassa, työpaikalla, kuntosalilla, lenkkeillessä ja liikkuessa kaupungilla.

Hyödynnä Elisa Kirja tarjous jo tänään ja aloita ilmainen 30 päivän mittainen kokeilujakso, jolloin pääset heti nauttimaan jatkuvasti kasvavasta kirjavalikoimasta. Palvelun valikoimasta koko perhe löytää varmasti kiinnostavaa ja jännittävää luettavaa ja kuunneltavaa, joka on myös erinomaista vaihtelua lapsille erilaisten pelien sijaan.

Äänikirjapalvelun valikoimassa on tuhansia teoksia kaiken ikäisille kuuntelijoille ja lukijoille. Erinomaisen palvelusta tekee jatkuvasti päivittyvä valikoima ja se, ettei palvelun käyttö ole milloinkaan sidottu vain yhteen paikkaan. Koko perhe voi lukea ja kuunnella ääneen luettua kirjaa ajasta ja paikasta riippumatta.

Elisa Kirja palvelun avulla voit milloin vain sukeltaa kirjojen taianomaiseen maailmaan, jossa jokainen kirja tekee elämästä rikkaampaa ja opettaa uutta. Vaikka palvelua ei ole mahdollista käyttää ilman internet-yhteyttä, voit helposti ladata teoksia valmiiksi puhelimen tai tabletin muistiin, jolloin voit kuunnella niitä offline-tilassa.

Voit myös ostaa yksittäisiä kirjoja Elisa Kirjasta

Elisa Kirjasta on mahdollista ostaa yksittäisiä kirjoja, vaikka palvelun tilaaminen koko kirjavalikoiman käyttöön onkin yleisempi vaihtoehto. Jos haluat lukea tai kuunnella vain tiettyä kirjaa, voit ostaa sen Elisa Kirjan kautta ilman, että sinun tarvitsee tilata koko palvelua.

Kirjan ostaminen Elisa Kirjasta on helppoa. Kun olet löytänyt haluamasi kirjan palvelun valikoimasta, voit klikata ”Osta” -painiketta ja kirja lisätään ostoskoriisi. Tämän jälkeen voit joko jatkaa ostosten tekemistä ja lisätä muita kirjoja ostoskoriisi tai siirtyä kassalle.

Kassalla voit tarkastaa tilauksesi ja maksaa sen verkkomaksulla. Kun maksu on suoritettu, voit ladata kirjan itsellesi. E-kirjat ovat ladattavissa suoraan laitteellesi ja äänikirjat ovat suoratoistettavia Elisa Kirjan mobiilisovelluksessa tai verkkosivuilla.

Kirjojen hinnat vaihtelevat ja ne näkyvät selkeästi kunkin kirjan kohdalla palvelussa. Elisa Kirjan valikoimassa on sekä uusia että vanhempia kirjoja, ja erilaisia tarjouksia ja alennuksia on saatavilla aika ajoin.

Yksittäisten kirjojen ostaminen Elisa Kirjasta voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun haluat lukea tai kuunnella vain yhtä kirjaa etkä tarvitse koko palvelua. Palvelun koko kirjavalikoima on kuitenkin erittäin laaja ja monipuolinen, joten sen tilaaminen voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat nauttia useammista kirjoista.

Kuukausitilaus vai yksittäiset kirjat?

Kuukausitilaus Elisa Kirjaan tai yksittäisten kirjojen ostaminen riippuu omasta lukutottumuksesta ja siitä, kuinka paljon kirjoja haluaa lukea tai kuunnella. Jos luet tai kuuntelet useita kirjoja kuukaudessa, kuukausitilaus voi olla edullisempi vaihtoehto. Kuukausitilauksella pääset käsiksi Elisa Kirjan laajaan kirjavalikoimaan ja voit lukea tai kuunnella niin monta kirjaa kuin haluat kuukauden aikana.

Jos taas haluat lukea tai kuunnella vain muutaman kirjan kuukaudessa, yksittäisten kirjojen ostaminen voi olla järkevämpää ja edullisempaa. Yksittäisten kirjojen ostaminen sopii myös silloin, kun haluat lukea tai kuunnella vain tiettyä kirjaa etkä tarvitse koko palvelua. Kirjojen hinnat vaihtelevat, joten on hyvä vertailla hintoja ennen ostopäätöstä.

Elisa Kirjan kuukausitilauksen etuna on myös se, että voit lukea tai kuunnella kirjoja missä ja milloin tahansa ilman, että sinun tarvitsee ostaa jokainen kirja erikseen. Palveluun kuuluu myös mahdollisuus luoda oma kirjahylly, johon voit tallentaa suosikkikirjasi ja jatkaa kesken jääneitä lukukokemuksia. Palveluun voi tutustua myös ilmaisella kokeilujaksolla, joka antaa hyvän käsityksen palvelusta ja sen käyttömahdollisuuksista.

Elisa Kirja lahjakortit: anna lukuelämyksiä lahjaksi

Anna lukuelämyksiä lahjaksi Elisa Kirja lahjakortilla. Se on helppo ja ekologinen tapa ilahduttaa ystäviä ja perheenjäseniä, olivatpa he sitten lähellä tai kaukana. Lahjakortilla lahjansaaja voi tutustua Elisa Kirjan laajaan ääni- ja e-kirjavalikoimaan kiinteällä kuukausihinnalla tai ostaa yksittäisiä kirjoja omaksi.

Lahjakortin toimitus onnistuu sähköpostitse, mikä tekee siitä kätevän ja ympäristöystävällisen lahjavaihtoehdon. Lahjakortti tulee käyttää 12 kuukauden sisällä ostohetkestä, joten lahjansaajalla on runsaasti aikaa päättää, mitä kirjoja hän haluaa kuunnella tai lukea.

Mikäli haluat tilata fyysisen lahjakortin tai useita lahjakortteja kerralla, voit tehdä tilauksen Elisa Kirjan yhteistyökumppanin GoGiftin verkkosivujen kautta. Näin voit tarjota lukuelämyksiä lahjaksi ystävillesi ja perheellesi helposti ja vaivattomasti.

Miten Elisa Kirja tilaus irtisanotaan?

Elisa Kirja tilaus jatkuu aina automaattisesti ilmaisen kokeilujakson päättyessä, jos tilausta ei ole peruttu kesken kokeilujakson. Tilauksen peruminen onnistuu tarvittaessa muutamassa minuutissa ja se on tehty huomattavasti helpommaksi kuin monissa muissa vastaavanlaisissa äänikirjapalveluissa tällä hetkellä.

Mikäli huomaat kesken ilmaisen kokeilujakson, ettet halua jatkaa palvelun käyttöä maksullisena versiona, irtisano tilaus mahdollisimman nopeasti tai ainakin hyvissä ajoin ennen kokeilujakson päättymistä. Mikäli et irtisano tilausta ajoissa tai ennen kokeilujakson päättymistä, muuttuu tilaus maksulliseksi automaattisesti.

Elisa Kirja palvelun tilauksen voit irtisanoa kirjautumalla palvelun verkkosivuille omilla tunnuksillasi ja siirtymällä kohtaan profiili, jossa voit perua kokeilujakson ja maksullisen tilauksen. Voit perua palvelun käytön muutamassa minuutissa. Jos käytössäsi on maksullinen versio, saat käyttää palvelua maksetun jakson loppuun saakka.

Tarvittaessa Elisa Kirja palvelun asiakaspalvelu on varmasti valmis auttamaan, jos et syystä tai toisesta onnistu perumaan tilausta. Useimmat palvelut lähettävät vielä erillisen vahvistuksen palvelun käytön lopettamisesta sähköpostiosoitteeseen, jolla olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi.

Vaikka irtisanot tilauksen, siitä huolimatta tunnuksesi jäävät palvelun muistiin, joten voit milloin vain palata käyttämään palvelua ilman erillistä rekisteröitymistä. Voit helposti tarvittaessa palata suoratoistopalvelun käyttäjäksi kirjautumalla palveluun tunnuksillasi ja aktivoida tilauksesi uudelleen.

Elisa Kirja kokemuksia

Testaustiimimme on kokeillut Elisa Kirja palvelun tarjoamaa ilmaista kokeilujaksoa, jonka aikana palvelua saa käyttää 30 päivän ajan samoin kuin maksullinen versio olisi käytössä. Testaustiimimme totesi testin lopuksi, että palvelu on kaikin puolin erinomainen ja kirjavalikoima on yllättävän laaja sekä monipuolinen.

Elisa Kirja palvelun aloittaminen oli helppoa ja aikaa siihen kului arviolta noin viisi minuuttia. Kaikki alkoi rekisteröitymisellä palvelun verkkosivuilla, jonka jälkeen täytyi vain ladata maksuton sovellus esimerkiksi tablettiin tai älypuhelimeen. Testissä selvisi, että sovellusta oli helppo käyttää puhelimella ja tabletilla.

Ilmainen kokeilujakson oli erinomainen ja sellaista tarjoaa lähes kaikki vastaavat palvelut. Sen ansiosta kynnys kokeilla palvelua on huomattavasti pienempi ja ilmaisesta versiosta huolimatta käytössä oli täysin samat ominaisuudet kuin maksullisessa versiossa, joka on tietenkin erinomainen asia.

Testaustiimimme antoi negatiivista palautetta ainoastaan tilauspakettien määrästä, joita oli silloin saatavilla vain yksi. Elisa Kirja on kuitenkin viimeisien tietojemme mukaan tiedottanut tulevasta muutoksesta, joka koskee juuri tilausvaihtoehtoja. Tulevaisuudessa tilauspaketteja tulee olemaan kaksi vaihtoehtoa.

Muilta osin testaustiimimme mukaan yhä useammalle käyttäjälle on kertynyt vain hyviä Elisa Kirja kokemuksia, joka kertoo tietenkin hyvästä ja kokeilemisen arvoisesta palvelusta. Kiitosta kerää erityisesti suuri valikoima, helppokäyttöinen sovellus ja tietenkin se, että palvelua on mahdollista käyttää puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Elisa Kirja on?

Elisa Kirja on suomalainen digitaalinen kirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman e-kirjoja ja äänikirjoja eri aihealueilta. Palvelu tarjoaa käyttäjilleen helpon ja vaivattoman tavan lukea ja kuunnella kirjoja digitaalisesti, ilman että tarvitsee ostaa fyysisiä kirjoja.

Voinko saada ilmaisen kokeilujakson Elisa Kirjaan?

Kyllä, Elisa Kirja tarjoaa ilmaisen kokeilujakson uusille käyttäjille. Kokeilujakso kestää yleensä kaksi tai neljä viikkoa, jonka aikana voit tutustua palveluun ja sen tarjoamiin ominaisuuksiin.

Mitä maksaa Elisa Kirjan kuukausitilaus?

Elisa Kirjan kuukausitilauksen hinta riippuu valitusta tilausjaksosta. Palvelusta on saatavilla eri pituisia tilausjaksoja, joiden hinnat vaihtelevat. Hinnat alkavat noin 10 eurosta kuukaudessa.

Voinko ostaa yksittäisiä kirjoja Elisa Kirjasta?

Kyllä, Elisa Kirjasta on mahdollista ostaa yksittäisiä kirjoja. Tämä sopii hyvin silloin, kun haluat lukea tai kuunnella vain yhtä kirjaa etkä tarvitse koko palvelua.

Voinko perua Elisa Kirjan tilauksen?

Kyllä, Elisa Kirjan tilauksen voi perua milloin tahansa. Perumisen voi tehdä helposti kirjautumalla palveluun ja valitsemalla Peru tilaus -vaihtoehdon.

Äänikirjat.net
Logo