Bookbeat tarjous

Bookbeat on yksi Suomen suosituimmista äänikirjapalveluista, jonka valikoimassa on jo yli 800 000 e- ja äänikirjaa.

Valikoimasta löydät suosittuja uutuuksia, jännittäviä dekkareita, sykähdyttäviä romaaneja, inspiroivia elämäkertoja ja paljon muuta.

Rekisteröidy palveluun, lataa Bookbeat-sovellus älypuhelimeesi tai tablettiisi ja nauti rajattomasta pääsystä tuhansiin kirjoihin missä ja milloin vain.

Kuuntele äänikirjoja työmatkoilla, treenatessa tai rentoutuessasi kotona – Bookbeat tekee lukemisesta ja kuuntelemisesta helppoa ja mukavaa.

Uudet asiakkaat saavat kokeilla palvelua ilmaiseksi

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
0€/kk

Valitse sopiva tilauspaketti

Basic - 20 tuntia/kk
Basic - 20 tuntia/kk
9,99€/kk
Premium - 100 tuntia/kk
Premium - 100 tuntia/kk
14,99€/kk

Mikä Bookbeat on?

Bookbeat on yksi Suomen johtava e-kirjojen ja äänikirjojen digitaalinen äänikirjapalvelu, jonka valikoimassa on suosituimmat äänikirjat ja e-kirjat. Äänikirjapalvelut toimii samalla tavalla kuin suoratoistopalvelut, eli kirjojen kuuntelu onnistuu suoratoistolla tai lataamalla kirjat offline-tilaan yli 700 000 tuotteen valikoimasta, jolloin et tarvitse edes nettiyhteyttä.

Voit kuunnella äänikirjoja älypuhelimella tai tabletilla myös offline-tilassa esimerkiksi silloin, kun matkustat tai olet sellaisessa paikassa, jossa ei ole wifi-yhteyttä tai mobiiliverkkoa. BookBeat palvelusta voit myös kuunnella kirjoja matkapuhelimen sijaan vaihtoehtoisesti esimerkiksi Apple CarPlaylla ja Apple Watch–kellolla.

Bookbeat tarjous kannattaa hyödyntää, mikäli et ole aikaisemmin kokeillut palvelua. Nyt saat kokeilla palvelu 30 päivää ilmaiseksi, jonka jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa palvelun käyttöä. Kokeilujakson aikana saat käyttöösi Basic-paketin, jolloin voit kuunnella ja lukea kirjoja yhteensä 20 tuntia veloituksetta.

Bookbeat tarjous on voimassa vain kuukauden ajan, jonka jälkeen voit halutessasi valita kahdesta tilauspaketista käyttötarkoitukseesi sopivan. Basic-paketilla voit kuunnella ja lukea kirjoja 20 tuntia kuukaudessa hintaan 9,99 €/kk ja Premium-paketilla voit kuunnella ja lukea 100 tuntia kuukaudessa hintaan 14,99 €/kk.

Bookbeat perhetilillä voit jakaa käyttäjätilin jopa neljälle lisäprofiilille. Lisäprofiilin hinta on Basic-paketilla vain 4,90€/kk ja Premium-paketilla vain 5,99€/k. Alkuun pääset helposti rekisteröitymällä palvelun verkkosivuilla, jossa voit lisätä profiileja käyttäjätilillesi. Voit milloin tahansa peruuttaa tilauksen.

BookBeat – Opiskelijoiden unelmapalvelu äänikirjojen ja e-kirjojen maailmassa

BookBeat on suosittu äänikirja- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa yli 800 000 teosta monipuolisesti eri genreistä. Palvelu sopii erinomaisesti opiskelijoille, jotka haluavat nauttia laajasta valikoimasta kirjallisuutta edulliseen hintaan. BookBeat tarjoaa opiskelijoille erikoistarjouksen, joka tekee kirjallisuuden kuuntelusta ja lukemisesta entistä helpompaa ja inspiroivampaa opiskelun ohessa.

Loistava tarjous opiskelijoille

BookBeat tarjoaa opiskelijoille erinomaisen tarjouksen, joka mahdollistaa kirjallisuuden nauttimisen hintaan 4,99 €/kk. Luo käyttäjätili, valitse Basic-paketti ja syötä koodi ”opiskelija” tilillesi. Mikäli sinulla on jo tili, voit ohittaa tämän vaiheen. Kirjautumisen jälkeen syötä Alennuskoodi-kohtaan koodi ”opiskelija” ja vahvista opiskelijastatuksesi. Hyväksytyn vahvistuksen jälkeen alennettu BookBeat Opiskelija -hinta aktivoituu automaattisesti seuraavalla maksukaudella.

Valikoima ja helppokäyttöisyys

BookBeat tarjoaa opiskelijoille valtavan valikoiman kirjallisuutta, joka sisältää suosittuja uutuuksia, jännittäviä dekkareita, sykähdyttäviä romaaneja, inspiroivia elämäkertoja ja paljon muuta. Palvelu on helppokäyttöinen, ja voit kuunnella äänikirjoja missä ja milloin tahansa – olitpa sitten kotona, töissä, treenaamassa tai matkalla.

Opiskelijaelämän helpottaja

BookBeat on loistava tapa rentoutua ja viihdyttää itseään pitkien opiskelupäivien jälkeen. Opiskelijana voit kuunnella ja lukea jopa 20 tuntia/kk kuukaudessa vain 4,99 €/kk. Tämä on erinomainen mahdollisuus nauttia laadukkaista kirjoista edulliseen hintaan ja tehdä opiskelijaelämästä entistä mukavampaa ja inspiroivampaa.

Älä jää paitsi tästä huikeasta tarjouksesta – rekisteröidy nyt ja syötä alennuskoodi ”opiskelija” saadaksesi BookBeat Opiskelija -hinnan. Aloita kirjallinen seikkailusi jo tänään ja nauti opiskelijaelämän parhaista puolista BookBeatin avulla.

Miten maksuton kokeilujakso toimii?

Bookbeat tarjous on nyt saatavilla kaikille palvelun uusille asiakkaille, jotka eivät ole aikaisemmin kokeillut palvelua. Uutena asiakkaana saat kokeilla äänikirjapalvelua kuukauden ajan, mutta äänikirjojen kuunteluaika on rajoitettu 20 tuntiin. Tässä ajassa ehdit varmasti kokeilla palvelua ja päättää, haluatko jatkaa palvelun käyttöä vai et.

Palvelun käyttöönotto on pyritty tekemään mahdollisimman yksikertaiseksi ja helpoksi asiakkaille. Rekisteröidy ensin äänikirjapalvelun verkkosivuilla ja lataa Bookbeat-sovellus matkapuhelimeesi tai tablettiisi. Kokeilujakson aikana käytössäsi on Basic-paketti, jolla voit kuunnella ja lukea kirjoja yhteensä 20 tuntia veloituksetta.

Mikäli päätät lopettaa tilauksesi kokeilujakson aikana, ei sinulta veloiteta mitään. Jos et viimeistään kokeilujakson viimeisenä päivänä irtisano tilaustasi, veloitetaan sinulta automaattisesti seuraavan kuukauden maksu. Et siis sitoudu mihinkään hyödyntämällä ilmaisen kokeilujakson, voit milloin vain lopettaa tilauksesi.

Jos päätät lopettaa tilauksen kesken kokeilujakson, et silloin voi enää jatkaa äänikirjojen kuuntelemista tai e-kirjojen lukemista. Tästä johtuen, sinun tulee olla täysin varma, ettet halua enää käyttää Bookbeat palvelua ennen kuin irtisanot tilauksesi.

Jos lopetat tilauksen kokeilujakson aikana et voi enää jatkaa kuuntelemista tai lukemista. Tämän takia sinun tulee olla varma, ettet halua enää käyttää BookBeatia ennen kuin irtisanot tilauksesi. Palvelun irtisanominen onnistuu helposti kirjautumalla äänikirjapalvelun verkkosivuille tai vaihtoehtoisesti sovelluksen kautta.

Mitä Bookbeat palvelu maksaa?

Bookbeat tarjouksen ansiosta palvelun käyttö on ilmaista kaikille uusille asiakkaille ensimmäisen kuukauden ajan. Tämä tarkoittaa sitä, että voit kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja ilmaiseksi 20 tuntia. Jos et ole vielä kokeillut palvelu aikaisemmin, suosittelemme tutustumaan palveluun kaikessa rauhassa ilmaiseksi.

Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti, jos et ole irtisanonut tilaustasi kesken tarjousjakson. Tilaus jatkuu tilauspaketilla, jonka olet valinnut rekisteröityessäsi. Bookbeat tarjoaa kahta tilausvaihtoehtoa, jotka ovat Basic tai Premium. Mikäli käytät palvelua vähemmän, suosittelemme Basic-paketti ja jos enemmän, silloin Premium-pakettia.

Basic-paketilla saat kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja 20 tuntia kuukaudessa hintaan 9,99 €/kk. Tämä paketti soveltuu erinomaisesti vähäiselle käyttäjälle. Premium-paketilla saat kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja 100 tuntia kuukaudessa hintaan 14,99 €/kk. Tämä paketti soveltuu enemmän palvelua käyttävälle.

Mikäli et ole varma siitä, kumpi Bookbeat tilausvaihtoehdoista olisi käyttöösi sopiva, voit valita halvimman vaihtoehdon. Voit milloin vain vaihtaa tilauspaketin suurempaan tai vaihtoehtoisesti suuremmasta pienempään. Lisäprofiilin hinta on 4,90€/kk mikäli sinulla on Basic-paketti, ja 5,99€/kk mikäli käytössäsi on Premium-paketti.

Miten perhetili toimii?

Bookbeat perhetili on erinomainen ominaisuus kaikille heille, jotka haluavat jakaa tilin käyttöoikeuden myös muille perheenjäsenille. Kun olet rekisteröitynyt äänikirjapalveluun, voit lisätä enintään neljä lisäprofiilia käyttäjätilillesi pientä maksua vastaan. Lisäprofiilin hinta on Basic-paketilla 4,90€/kk ja Premium-paketilla 5,99€/kk.

Kun olet lisännyt perheenjäsenille omat  profiilit, voitte lukea e-kirjoja ja kuunnella äänikirjoja samaan aikaa useilla eri laitteilla ja saatte omat kirjanmerkit, kirjalistat ja luetut kirjanne. Tarvittaessa voit helposti lisätä tai poistaa profiileja käyttäjätililtäsi kirjautumalla Bookbeat verkkosivuille.

Kaikki lisäämäsi profiilit saavat kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja oman tilauspakettisi mukaisesti. Mikäli sinulla on käytössäsi Bookbeat Basic, jokainen lisäprofiili voi kuunnella ja lukea 20 tuntia kuukaudessa. Premium-paketilla kaikki lisäprofiilit voivat kuunnella ja lukea 100 tuntia kuukaudessa.

Kuinka monella laitteella palvelua voi käyttää yhtäaikaisesti?

Bookbeat on henkilökohtainen palvelu, joka tarkoittaa sitä, että kirjoja voi lukea ja kuunnella vain yhdellä laitteella kerrallaan. Poikkeuksena on perhetili, jolloin jokainen käyttäjä voi kuunnella ja lukea samanaikaisesti omilla laitteillaan.

Perhetilissä voi olla pääkäyttäjän lisäksi maksimissaan neljä lisäprofiilia. Bookbeat perhetilin hinta on Basic-paketilla 4,90€/kk per lisäprofiili ja Premium-paketilla 5,99€/kk per lisäprofiili. Eli pääkäyttäjän profiililla ilman maksullisia lisäprofiileja voidaan lukea ja kuunnella kirjoja vain yhdellä laitteella yhtäaikaisesti.

Voinko käyttää Bookbeat palvelua ilman internet-yhteyttä?

Bookbeat äänikirjapalvelua et pysty käyttämään ilman internet-yhteyttä, mutta halutessasi voit helposti ladata kirjoja esimerkiksi puhelimeen tai tablettiin valmiiksi ja kuunnella niitä offline-tilassa. Valitse vain mieleinen kirja, jonka haluat ladata puhelimeen tai tablettiin ja kuuntele kirjaa silloin, kun sinulla ei ole internet-yhteyttä.

Kuinka monta kirjaa voit ladata laitteellesi, riippuu täysin siitä, kuinka älypuhelimen tai tabletin muistitila rajoittaa lataamista. Yleensä ongelma on nimenomaan laitteen tallennustilan loppunen, joten kovin montaa kirjaa et melko varmasti saa laitteelle ladattua, mutta yhdellä tai kahdella kirjalla pääsee jo hyvään alkuun.

Kuinka paljon perhetilin lisäprofiilit voi lukea tai kuunnella?

Perhetilin lisäprofiileilla on sama määrä tunteja käytettävänä kuin pääkäyttäjän paketissa. Mikäli pääkäyttäjällä on Basic-paketti, joka sisältää 20 tuntia kuuntelua tai lukemista kuukaudessa, myös lisäprofiileilla on sama 20 tuntia käytettävänä kuukaudessa. Jos pääkäyttäjä päivittää paketin suuremmaksi, muuttuu myös lisäprofiilit.

Jos pääkäyttäjällä on käytössä Premium-paketti, joka sisältää 100 tuntia kuuntelua tai lukemista kuukaudessa, myös lisäprofiileilla on sama 100 tuntia käytettävänä kuukaudessa. Jos pääkäyttäjä päivittää paketin pienemmäksi, muuttuu myös lisäprofiilit.

Miten Bookbeat tilaus irtisanotaan?

Bookbeat tilauksen irtisanominen on tehty erittäin vaivattomaksi. Voit päättää tilauksesi silloin, kuin itse haluat muutamassa minuutissa. Voit irtisanoa tilauksen esimerkiksi kirjautumalla äänikirjapalveluun tietokoneella ja valita valikosta ”tilaus” ja klikata sivun alaosassa olevaa ”peruuta tilaus” painiketta.

Vaihtoehtoisesti voit irtisanoa tilauksen vaivattomasti myös sovelluksen kautta. Valitse vain sovelluksen valikosta ”profiili” ja tämän jälkeen ”käyttäjätilin tiedot”. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kahta palkkia ja siirry kohtaan ”tilaus”. Tämän sivun alaosasta löydät kohdan ”peruuta tilaus”.

Huomaathan ennen tilauksen lopettamista, että jos sinulla on Bookbeat ilmainen kokeilujakso vielä kesken ja lopetat tilauksen, päättyy tilaus aina välittömästi. Tilauksen irtisanomisen jälkeen et voi enää jatkaa äänikirjojen kuuntelemista tai e-kirjojen lukemista sovelluksessa.

Mikäli olet maksanut kuluvasta kuukaudesta ja päätät irtisanoa tilauksesi, voit jatkaa Bookbeatin käyttöä samaan tapaan maksetun jakson loppuun saakka. Jos haluat myöhemmin uudelleen aktivoida tilauksen, kirjaudu vain sisään tunnuksillasi, valitse haluamasi tilauspaketti ja paina ”aktivoi tilaus”.

Bookbeat kokemuksia

Kokemukset Bookbeatista vaihtelevat käyttäjittäin, mutta tässä on muutamia yleisiä huomioita, joita ihmiset ovat jakaneet:

  1. Laaja valikoima: Monet käyttäjät kehuvat Bookbeatin laajaa kirjavalikoimaa, joka kattaa erilaisia genrejä ja teemoja. Palvelusta löytyy niin suosittuja uutuuksia kuin klassikoita, ja tarjolla on sekä äänikirjoja että e-kirjoja.
  2. Helppokäyttöinen sovellus: Käyttäjät arvostavat Bookbeatin selkeää ja helppokäyttöistä sovellusta, joka tekee kirjojen etsimisestä ja kuuntelemisesta vaivatonta.
  3. Offline-tila: Bookbeatin offline-tila on saanut kiitosta, sillä sen avulla voi ladata kirjoja puhelimeen tai tablettiin ja kuunnella niitä ilman internetyhteyttä. Tämä on erityisen hyödyllistä matkoilla tai alueilla, joilla verkkoyhteys on heikko.
  4. Hyvä hinta-laatusuhde: Monet käyttäjät pitävät Bookbeatin kuukausimaksua kohtuullisena, ottaen huomioon rajattoman pääsyn laajaan valikoimaan. Lisäksi palvelu tarjoaa alennuksia opiskelijoille ja tarjouksia uusille käyttäjille.
  5. Asiakaspalvelu: Vaikka suurin osa käyttäjistä on tyytyväisiä Bookbeatin asiakaspalveluun, jotkut ovat kokeneet viestinnän hitaaksi tai puutteelliseksi. Kuten minkä tahansa palvelun kohdalla, kokemukset voivat vaihdella.

Kaiken kaikkiaan Bookbeatista on saatu pääosin positiivisia kokemuksia, ja se on suosittu vaihtoehto kirjojen ystäville. Kuitenkin, kuten aina, on tärkeää muistaa, että yksilölliset kokemukset voivat vaihdella, ja se, mikä sopii yhdelle käyttäjälle, ei välttämättä sovi toiselle.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä BookBeat tarjoaa?

BookBeat on äänikirja- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa yli 800 000 teosta eri genreistä. Palvelun kautta voit kuunnella ja lukea kirjoja älypuhelimella tai tabletilla.

Kuinka paljon BookBeat maksaa?

BookBeatin hinta alkaa 9,99 €/kk. Palvelulla on erilaisia tilausvaihtoehtoja, ja voit lopettaa tilauksen milloin tahansa ilman sitoumuksia.

Onko BookBeatilla ilmainen kokeilujakso?

Kyllä, BookBeat tarjoaa uusille käyttäjille ensimmäisen kuukauden maksutta. Tämän jälkeen palvelu jatkuu valitulla tilausvaihtoehdolla.

Mitä laitteita voin käyttää BookBeatin kanssa?

Voit käyttää BookBeatia älypuhelimilla ja tableteilla, jotka ovat yhteensopivia iOS- tai Android-käyttöjärjestelmien kanssa. Lataa BookBeat-sovellus laitteellesi ja kirjaudu sisään tilauksella.

Voinko kuunnella kirjoja offline-tilassa?

Kyllä, BookBeat-sovelluksen avulla voit ladata kirjoja offline-tilaan, jolloin voit kuunnella tai lukea niitä ilman internet-yhteyttä.

Äänikirjat.net
Logo